Foto: intercom_2N

2N introduceert 2N® CLIP antwoordunit

Met 2N® CLIP wordt ingespeeld op stijgende vraag naar IP-toegangscontrole voor elk type woning

15 Oktober 2023

2N, de wereldwijde marktleider in internet-intercoms en toegangscontrolesystemen, heeft een nieuwe IP-antwoordunit, de 2N® Clip gelanceerd. Een IP-antwoordunit kan aangesloten worden op het bestaande internet-netwerk, wat voordelen biedt ten opzicht van traditionele systemen. De 2N® Clip is ontworpen met het oog op betaalbaarheid voor elk type woning in het middensegment.

Het 4-inch video-apparaat draait op hetzelfde krachtige en betrouwbare besturingssysteem als de premium IP-producten van 2N en biedt veel van dezelfde voordelen, waaronder audio en video van topkwaliteit – wat de veiligheid in woningen ten goede komt. Het biedt ook dezelfde hoge standaarden op andere vlakken zoals cybersecurity en duurzaamheid, waarnaar steeds meer vraag is. Bovendien is de 2N® Clip de snelst te installeren antwoordunit die verkrijgbaar is. Het apparaat kan in slechts drie minuten geïnstalleerd worden en op afstand beheerd en geconfigureerd worden via het My2N Management Platform.

Ook de vormgeving en esthetiek van de 2N® Clip stonden centraal bij de ontwikkeling. Hoogwaardige functionaliteit zal altijd de hoogste prioriteit hebben, maar wanneer technologische mogelijkheden samengaan met een elegant ontwerp, zoals in het geval van de 2N® Clip, dan het toegangscontrole device de uitstraling van het gebouw waarin deze geïnstalleerd is, verbeteren.

De productlancering is een vervolg op de CEDIA Expo 2023 die in september plaatsvond in Denver. De 2N® Clip werd hier voor het eerst live getoond aan experts uit de industrie - en kreeg een overweldigend goede respons.

Hans van Moorsel,Country Manager Beneluxbij 2N: "IP-technologie heeft toegangscontrole veranderd en zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verbeterd. Maar in de woonsector leeft de perceptie dat IP-technologie alleen betaalbaar is in luxe projecten in het hogere segment. De 2N® Clip maakt een einde aan dat beeld en zal bijdragen aan de missie van 2N om de voordelen van IP-technologie beschikbaar te maken voor elk type woning." 

Reacties