Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Een witte wasmachine kast

Ontdek onze prachtige witte wasmachine kast.

Een witte wasmachine kast van Wastoren® biedt praktische voordelen zoals extra opbergruimte en bescherming voor je apparaten, en draagt bij aan een georganiseerde en stijlvolle uitstraling van je bijkeuken. Verkrijgbaar in tijdloos wit of trendy zwarteiken look, deze kasten passen bij elke wasmachine en droger, bieden extra opbergmogelijkheden, en zijn 100% veilig.

De veelzijdigheid van een witte wasmachine kast

Een witte wasmachine kast is een must-have voor elke bijkeuken. Wit past bij elke interieurstijl, van modern tot klassiek, en kan eenvoudig worden opgefleurd met decoratieve accessoires. Het neutrale karakter van wit maakt het mogelijk om de stijl van je wasruimte gemakkelijk te veranderen door accessoires en decoraties aan te passen.

Optimaal gemak

Witte wasmachine kasten van Wastoren® bieden functionele en ergonomische oplossingen. Je kunt kiezen om beide machines te verhogen naar een comfortabele hoogte van 60 centimeter of de droger veilig op de wasmachine te plaatsen. De kasten zijn uitgerust met een handig uittrekplateau voor je wasmand en onderkasten met korflades voor wasbenodigdheden, zodat je nooit meer hoeft te bukken tijdens het wassen.

Flexibele opbergoplossingen 

De witte wasmachinekast van Wastoren® is een modulair systeem dat aan jouw behoeften en ruimte kan worden aangepast. Je kunt extra opbergkasten naast of boven je machines toevoegen, een hoge opbergkast voor wasmiddelen en voorraad, of een inzetstuk voor de wasmand. Voor een multifunctionele bijkeukenopstelling kun je onder- en bovenkasten toevoegen, inclusief ruimte voor een keukenblad en gootsteen.

Liever een zwarte wasmachine kast?

Voor liefhebbers van donkere meubels biedt Wastoren® ook wasmachine kasten in een zwarteiken hout look. Of je nu kiest voor een zwarte of witte kast, Wastoren® laat je wasruimte weer schitteren.

Een 100% veilige witte wasmachine kast

De witte wasmachine kasten van Wastoren® zijn TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze absorberen effectief trillingen om geluidsoverlast te verminderen en de levensduur van je apparaten te waarborgen. Daarnaast is elke kast uitgerust met een metalen bodemplaat die lekkages opvangt en de kast beschermt tegen waterschade. Met Wastoren® blijft je wasruimte veilig en beschermd.

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Neem een kijkje op www.wastoren.nl