Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Dubbele wasmachinekast voor ideale werkhoogte

De ideale oplossing voor een strakke en opgeruimde wasruimte.

Wastoren.nl

Het grote voordeel van deze combinatie is dat zowel de wasmachine als droger op de perfecte hoogte staan, waardoor je niet meer hoeft te bukken. Onder de machines hebben we twee ruime korflades geplaatst waar genoeg ruimte is voor een wasmand. De twee uittrekplateau’s zorgen ervoor dat je de wasmand voor de machines kunt zetten bij het in en uitruimen. Mocht je aan deze opstelling niet genoeg ruimte hebben, dan is deze eenvoudig uit te breiden met hoge kasten zodat jij alle spullen kunt opbergen. Kijk hiervoor ook naar onze kastenwand 1.3.

100% veilig
Wij zijn als enige TÜV gecertificeerd, waardoor wij als enige kunnen garanderen dat onze wasmachine kast 100% veilig is: de kast kan niet omvallen, de machine kan niet uit de kast vallen en eventuele lekkage kan de kast niet bereiken. Hiervoor maken we gebruik van extra dik plaatmateriaal, dubbelwandige kasten, gepatenteerde kiepzekering en metalen water opvangbak.

Minder geluidsoverlast
Deze unieke opbouw van de kast zorgt ervoor dat de kast veel trillingen absorbeert. Het geluidsoverlast op verschillende type vloeren is hierdoor een stuk minder.

Voor alle wasmachines en drogers
Alle wasmachines en drogers passen in onze kast, ook zware wasmachines!

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.wastoren.nl en ontwerp je eigen wasmachine kast.