Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Een wasmachine kast met lade

Ontdek de verschillende lade-mogelijkheden van Wastoren®.

Functionele wasruimte

In een hectisch huishouden is een functionele wasruimte van onschatbare waarde. Het is dé plek waar je snel en efficiënt de was kunt doen, zelfs te midden van alle drukte en hectiek. Bij Wastoren® begrijpen we deze uitdaging maar al te goed. Onze innovatieve wasmachinekast met diverse lade-opties optimaliseert de functionaliteit van je wasruimte, waardoor het wassen een stuk comfortabeler en efficiënter wordt.

Extra Opbergmogelijkheden

Onze kasten zijn voorzien van korf lades onder de wasmachine en/of droger, ideaal voor het plaatsen van wasmanden en andere wasbenodigdheden. Ook bieden we de mogelijkheid om een uitschuifblad tussen of onder je wasmachine en droger te plaatsen, perfect voor het in- en uitladen van de was.

Comfortabeler wassen met wasmachineverhoger

Wastoren® verhoogt je wasmachine en/of droger naar een aangename hoogte door middel van ons onderstel met lade, wat zorgt voor een meer ergonomische werkhouding en extra opbergruimte. Wij geloven in maatwerk en bieden de mogelijkheid om je wasmachinekast volledig aan te passen naar jouw wensen, met diverse inrichtingsmogelijkheden zoals een ladekast, legplanken, of een verticale indeling. Met onze modulaire kasten kan je elke beschikbare meter benutten in je waskamer, met extra opbergruimte boven je machines, naast je machines, of onderkasten naast je machines waar je een keukenblad op kunt leggen. 

Praktisch én Veilig

Een wasmachine ophoger met lade is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Ze zijn TÜV-gecertificeerd en ontworpen om trillingen te absorberen, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd en je wasmachine veilig en stabiel blijft.

Eigen wasmachine kast met lade-opties samenstellen? Neem een kijkje op www.wastoren.nl