Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Transformeer je wasruimte met een kastenwand

Creëer je ideale kastenwand met Wastoren®

Ben je op zoek naar een slimme oplossing voor je wasruimte? Maak kennis met de ultieme kastenwand voor je wasmachine en droger. Met een inbouw kastenwand transformeer je elke ruimte tot een functionele plek waar alles zijn eigen plekje heeft. Geen gedoe meer met rondslingerende wasmiddelen of zoekgeraakte sokken; met een wasmachine kastenwand creëer je een georganiseerde en stijlvolle wasruimte waar je trots op kunt zijn.

Veelzijdige kastenwand voor elke ruimte

Met Wastoren® kun je moeiteloos een volledige kastenwand creëren, waardoor je niet alleen ruimte bespaart, maar ook extra opbergmogelijkheden toevoegt aan elke ruimte. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om verschillende opberg-opties toe te voegen, zoals bovenkasten, hoge opbergkasten, een inzetstuk voor de wasmand of onder- en bovenkasten voor een bijkeukenopstelling.

Kastenwand in de bijkeuken

Een kastenwand in de bijkeuken, kan dat? Jazeker! Met Wastoren® tover je jouw bijkeuken om tot een multifunctionele ruimte waar je niet alleen kunt wassen, maar ook al je spullen handig kunt opbergen. Op onze onderkasten kun je eenvoudig een praktisch keukenblad plaatsen, ideaal voor het creëren van een handige werkplek, het vouwen van de was of het organiseren van je voorraad.

Optimaal genieten van je wasmachine kastenwand

Bij Wastoren® streven we ernaar om jouw ervaring met onze kasten zo optimaal mogelijk te maken. Daarom bieden we persoonlijk advies aan en zorgen we voor 100% veilige en geluidsabsorberende kasten. Met Wastoren® ben je verzekerd van een optimale ervaring en een perfect georganiseerde ruimte!

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Dat kan met behulp van onze configurator op www.wastoren.nl