Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Tips voor het inrichten van jouw washok

Ontdek hoe je jouw wasruimte het beste kan upgraden.

Ontdek hoe je jouw washok het beste kan inrichten.

Multifunctionele Bijkeuken: Maak van je bijkeuken een veelzijdige ruimte met opbergmogelijkheden voor voedsel, drank, schoonmaakspullen, en zelfs je wasmachine en droger. Voeg een gootsteen toe voor extra functionaliteit.

Efficiënte Indeling: Ook in een kleine wasruimte kun je creatief zijn. Gebruik wasmachinekasten met slimme opbergoplossingen zoals onderkasten en korflades om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Stijlvolle Inbouwkast: Verberg ontsierende leidingen en snoeren met een elegante inbouwkast, zoals die van Wastoren®, voor een naadloze afwerking en een visueel aantrekkelijke wasruimte.

Ergonomische Plaatsing: Voorkom rugklachten door je wasmachine en droger op een ergonomische hoogte te plaatsen. Kies voor wasmachinekasten met de ideale hoogte en handige uittreklades.

Veilige Stapeling: Stapel je wasmachine en droger veilig op elkaar met een stabiel tussenstuk. De wasmachinekast van Wastoren® biedt deze veiligheid en is TÜV-gecertificeerd.

Geluidsreductie: Verminder trillingen en geluidsoverlast door je wasmachine op een stabiele ondergrond te zetten. Gebruik wasmachine meubels met geluiddempende eigenschappen.

Stijlvolle Badkameroplossing: Verberg je wasmachine en droger in vochtbestendige kasten voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer. De wasmachinekasten van Wastoren® zijn perfect voor deze toepassing.

Persoonlijke Touch: Voeg extra's toe, zoals een spoelbak voor voorbehandeling van kleding, goede verlichting en georganiseerde opslag met glazen potten. Wastoren® biedt ruimte voor een complete wasruimte-ervaring.

Bekijk hoe je jouw wasruimte het beste kan inrichten met een wasmachine kast op www.wastoren.nl