Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Dé waskast voor jouw wasmachine en droger

Ontdek de waskasten van Wastoren®

Een waskast is onmisbaar in elke goed georganiseerde wasruimte of berging. Naast het bieden van een handige plek voor je wasmachine en droger, biedt het extra opbergruimte voor wasmiddelen, schoonmaakbenodigdheden en andere huishoudelijke artikelen. Ontdek onze modulaire waskasten die zijn ontworpen om aan de eisen van elke ruimte te voldoen! Kies de basiskast die perfect past bij jouw behoeften en breid deze eenvoudig uit om jouw werk- en opslagruimte te vergroten.

Waarom kiezen voor een waskast?

Een waskast verbetert je waservaring aanzienlijk. Onze waskasten tillen je wasmachine en droger naar een comfortabele hoogte van 60 centimeter, waardoor bukken tijdens het wassen verleden tijd is. Dankzij het modulaire kastensysteem kun je je waskast naar wens aanpassen en extra opbergkasten toevoegen. Zo heb je altijd gemakkelijk toegang tot al je benodigdheden tijdens het wassen en drogen. Bovendien helpt een waskast bij het organiseren van je ruimte en vermindert het rommel.

Hoe kies je de juiste waskast?

Bij het kiezen van een waskast zijn verschillende factoren van belang. Meet zorgvuldig de beschikbare ruimte in je wasruimte of berging om ervoor te zorgen dat de kast perfect past. Overweeg ook de benodigde opbergruimte voor je wasmiddelen en andere huishoudelijke artikelen. Met behulp van onze configurator kun je de waskast naar wens samenstellen. Ons team staat klaar om je hierbij vrijblijvend te helpen en je persoonlijk advies te geven. 

Het gebruik van je wasmachinekast maximaliseren

Om je waservaring te optimaliseren, hebben we handige functies toegevoegd aan onze waskast. Zoals een speciaal ontworpen korflade onder de wasmachine en/of droger voor het opbergen van wasmanden en wasproducten. Daarnaast beschikt onze waskast over een uittrekplateau voor het gemakkelijk in- en uitladen van de was en als extra werkruimte voor het opvouwen van de was. Voeg onder- en bovenkasten toe om de ruimte multifunctioneel te gebruiken en creëer een bijkeukenopstelling. 

100% veilige waskast: een zorgeloze wasruimte

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen van onze wasmachine meubels. Onze producten zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Met extra dik en dubbelwandig plaatmateriaal, en een kiepzekering blijven je apparaten stevig op hun plaats staan. Bovendien is elke kast uitgerust met een stevige metalen bodemplaat om waterlekkage te voorkomen. Met onze wasmachine en droger kasten combineer je veiligheid, functionaliteit en stijl!

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Dat kan met behulp van onze configurator op www.wastoren.nl