Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Demp het geluid van je wasmachine met Wastoren®

Ontdek de geluid dempende wasmachine kasten van Wastoren®!

In een bruisend huishouden draait de wasmachine vaak overuren. Maar wie wil er nu gestoord worden door het geluid van een draaiende wasmachine? Met onze geluid dempende wasmachine kasten hoef je je daar geen zorgen meer over te maken!

Geluid Dempen en Stabiliteit
Onze kasten zijn gemaakt van dik- en dubbelwandig plaatmateriaal voor optimale geluidsabsorptie. RVS verstelbare poten en vier grote muurbeugels zorgen voor stabiliteit en verankering, zodat je wasruimte stil en stabiel blijft.

Optimale Wasruimte
De modulaire kasten van Wastoren® maken je wasruimte georganiseerd en stijlvol. Je kunt ze volledig aanpassen aan je behoeften met extra opbergruimte, uittrekplateaus voor wasmanden, en korflades voor wasbenodigdheden. Of je nu je apparaten wilt verhogen of stapelen, wij hebben de oplossing.

Veiligheid en Kwaliteit
Onze kasten zijn TÜV-gecertificeerd en hebben een metalen bodemplaat die fungeert als lekbak. Het open ontwerp zorgt voor goede ventilatie van je apparaten, wat hun prestaties en levensduur ten goede komt.

Upgrade je wasruimte met Wastoren® en geniet van rust, comfort en een georganiseerde ruimte. Onze team staat klaar om je te helpen met de beste oplossing voor jouw situatie! 

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Neem een kijkje op www.wastoren.nl!