string(1) "p"

Verschillende schuimlagen in een matras

Lees hier alles over de voor- en nadelen van verschillende schuimlagen van een matras!

Koudschuim, traagschuim, welk schuim?

Een goed matras vinden kan een grote uitdaging zijn. Soms denk je te weten welk matras goed voor je is, maar dan kom je er na een aantal weken achter dat je toch nét een te hard matras hebt gekozen. Ook vliegen te verschillende termen en soorten schuimlagen je om de oren. Traagschuim, polyether, koudschuim, airgocell… Wat is wat ook alweer?

Hoe meer onderzoek je doet, hoe meer schuimlagen je tegenkomt! Dan zie je door de bomen het bos niet meer... Een matras kiezen met één soort schuimlaag is dan een makkelijke optie. Maar wist je dat dat niet altijd een goede keuze is?

Om je een beetje op weg te helpen met al deze verschillende termen zullen we het Emma matras met je doornemen om te laten zien dat elke laag verschillende voor- en nadelen heeft.

Schuimlagen in het Emma matras

Emma heeft gekozen voor drie verschillende schuimlagen. De eerste laag in het Emma matras is koudschuim. Koudschuim (ook wel HR schuim) zorgt met zijn veerkrachtige en luchtige eigenschappen voor flexibiliteit, en de progressieve tegendruk van het schuim geeft je goede ondersteuning in bed. De tweede laag is gemaakt van traagschuim. Traagschuim reageert op warmte, en helpt je daarom je gewicht op een evenwichtige manier te verdelen, in welke houding je ook ligt. Dit geeft dus enorm veel comfort, en is goed voor elke slaappositie! De laatste laag van het Emma matras is de toplaag gemaakt van Airgocell. Deze innovatieve, soepele en gelachtige laag zorgt er vooral voor dat het matras heel makkelijk vormt naar je lichaam, waardoor drukpunten worden ontlast. Daarnaast heeft deze laag een open celstructuur, waardoor het hele matras goed ventileert, en het matras niet te warm wordt! 

Dit was maar een kleine uitleg van de schuimlagen. Ze hebben nog veel meer te bieden dan de zojuist opgenoemde voordelen! Wil je er meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website: www.emma-matras.nl.

Dat is nog niet alles!

Hopelijk zijn de verschillende soorten schuimen nu wat duidelijker, en hebben we laten zien dat elk schuim zo zijn voordeel heeft en waarom het belangrijk is om meerdere soorten lagen te hebben! 

Emma heeft er voor gezorgd dat elk belangrijk voordeel voor een matras aanwezig is in het Emma matras, en dat het Emma matras perfect is voor elk slaaptype. Ben je benieuwd? Dan kan je het Emma matras voor 100 nachten proefslapen! Ben je uiteindelijk niet tevreden? Dan zorgen wij dat jij je geld terugkrijgt!

Wil je het Emma matras uitproberen? Ga dan snel naar onze website: www.emma-matras.nl.