string(1) "p"

Emma topper

Lekkerder slapen? Met Emma gaat dat lukken! Het Emma matras heeft drie verschillende lagen, zodat je elke nacht comfortabel slaapt.

Perfect ondersteund, maar niet te hard of te zacht. Klinkt als een droom? Nee hoor! Het Emma matras is in Nederland, België, Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk als beste matras uit de test gekomen en kwam in Groot-Brittannië als beste koop uit de bus. Dat zit dus wel goed! Emma bestaat pas twee jaar, maar is nu al het populaire matras in elf Europese landen online verkrijgbaar.

De Emma topper

Emma zit niet te slapen en werkt continue aan het verbeteren van je nachtrust. Naast de vernieuwde Emma boxspring heeft Emma daarom nu ook een matrastopper gelanceerd. Het topmatras is de kers op de taart van je Emma, zodat je nog lekkerder kan slapen. De twee lagen van de topper verdelen je lichaamsgewicht optimaal en absorberen je bewegingen. Je kan kiezen tussen een stevig HRX-schuim of het lekker zachte Airgocell® schuim. De twee lagen zijn perfect op elkaar afgestemd, dus hoe je ook slaapt, je slaapt goed.

Wat zijn de voordelen van een topper?

Je hebt al het perfecte matras, waarom zou je er dan nog een topper op leggen? Een topper zorgt ervoor dat je matras lekker schoon en fris blijft. Je merkt het niet, maar je verliest ’s nachts tot wel anderhalf liter vocht. De hoes van de topper kan je gemakkelijk losritsen en op 60 graden in de wasmachine wassen. Zo voorkom je nare geurtjes en schimmelvorming: wel zo fris!

Een topper is ook de ideale oplossing voor twee heel verschillende slapers. Als jij en je bedpartnerop aparte matrassen willen slapen, is het met een topper toch net als op je samen op één matras slaapt. Je hebt nooit meer last van een kier in het midden. Bij een tweepersoonsbed is een handzame topper ook nét even gemakkelijker op te maken.

Ten slotte: slaap je het liefst zacht, of juist wat steviger? Een topper maakt daarin net het verschil. De Emma topper heeft twee kanten. Probeer beide uit en bekijk zelf wat je lekkerder vindt slapen. Hoe je ook slaapt, je bent verzekerd van een goede nachtrust. Je kan de Emma topper 100 nachten lang uitproberen, dus je hebt alle tijd om te beslissen. Toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.