string(1) "p"

De trends in matrassenwereld

De matrassenwereld heeft de laatste jaren veel veranderingen meegemaakt. Het wordt steeds makkelijker om je perfecte matras te vinden. Dit zijn de trends!

Online matrassen kopen

Online shoppen is natuurlijk al jarenlang een populaire manier van je nieuwe producten aanschaffen. De matras industrie was hier iets later mee. Dat is natuurlijk ook wel logisch aangezien het niet zomaar een aanschaf is en mensen het graag eerst willen bekijken. Maar sinds er steeds meer beseft wordt dat online shoppen erg makkelijk is, kon de matras industrie niet achter blijven. Toch moesten er veel oplossingen bedacht worden om dit online shoppen tot een succes te maken. Een manier vinden om een matras op een makkelijke en betaalbare manier te bezorgen bijvoorbeeld was geen makkelijk proces. 

Er zijn meerdere manieren gevonden om een matras kopen makkelijk te maken. Online een matras kopen werd hier een trend met behulp van makkelijke bezorging en proefslapen! Zo hoeft iemand zich tijdens het verhuizen niet zorgen te maken om nog eens matrassenwinkels langs te struinen om het perfecte matras te vinden, maar konden zij zich gaan focussen op het huis en meubels opknappen, de muren verven, en fotolijstjes ophangen.

Matras in een doos

Samen met het online bestellen kwamen de ideeën voor het matras leveren. Zo kwam de “matras-in-een-doos” oplossing op de markt. Het idee achter de doos is een makkelijker vervoersmiddel voor het matras. Om het matras in de doos te krijgen wordt het matras in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Dit gebeurt allemaal zonder dat er kwaliteitsverlies ontstaat. Na het openen van de doos en het uitrollen van het matras, duurt het een paar minuten voordat het matras helemaal adem is gekomen, en een paar uurtjes voordat het klaar is voor de eerste nachtrust. 

Wil je weten hoe makkelijk je een matras in een doos thuis krijgt gestuurd? Kijk dan op www.emma-matras.nl

Proefslapen

Een matras heb je niet zomaar uitgeprobeerd. Je lichaam heeft gemiddeld 3-6 weken de tijd nodig om aan een matras te wennen. Het is dus heel belangrijk dat je je lichaam en het matras de tijd gunt. Gelukkig bieden veel merken proefslapen aan. Hierbij krijg je een afgesproken aantal nachten de tijd om in je eigen huis en op je gemak het matras uit te proberen. Bij Emma bieden wij 100 nachten proefslapen aan. Na het wennen van je lichaam aan het matras wil je natuurlijk het comfort ook goed testen. We willen je dus genoeg tijd geven! Mocht het matras je uiteindelijk toch niet bevallen? Geen probleem! Wij halen het matras kosteloos weer bij je op en zorgen er ook meteen voor dat je je aankoopbedrag voor 100% teruggestort krijgt.

Wil je meer voordelen weten over proefslapen? Kijk dan op www.emma-matras-nl