Topper luxe firm

Een visco-elastische topper van zeer hoge kwaliteit om op uw huidige matras te leggen en zo het comfort hiervan te verbeteren.

Topper Luxe Firm

De M line Topper Luxe Firm, is van een zeer hoge kwaliteit. De bestaat geheel uit 8 centimeter visco-elastisch schuim en is speciaal gemaakt om op uw huidige matras te leggen en zo het comfort daarvan te verbeteren. Deze Topper Luxe Firm is ook verkrijgbaar in een dunnere variant. Bekijk hier de M line Start Intense topper.

Traagschuim (ook wel visco-elastisch schuim genoemd) is bekend om het feit dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Deze bijzondere eigenschappen van het M line visco elastische schuim zorgen voor een uitstekende drukverdeling en comfort.

De HCC hoes die om deze M line topper heen zit, is afritsbaar en kunt u gerust wassen tot 60 graden Celcius.De M line topper is in alle standaard maten leverbaar, ook met een dubbele split (inkeping in het hoofd- en voeteinde) voor gebruik in tweepersoonsmaten bij verstelbare bodems.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze verkooppunten voor een bezoek aan de showroom.