M line Athletic Pillow

Door het M line Athletic Pillow strekt uw wervelkolom zich ´s nachts weer, ontspannen uw spieren optimaal en circuleert uw bloed beter.

Athletic Pillow

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat uw kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek- en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat uw hoofdkussen zich vormt naar uw lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. 

Het M line Athletic Pillow zorgt ervoor dat uw wervelkolom zich ’s nachts weer strekt, uw spieren optimaal kunnen ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag in topvorm.

Trechtervormige uitholling
Door de trechtervormige uitholling in het kussen houdt u uw hoofd in de beste positie. Zo blijft u recht en stabiel liggen.

Universele slaapzijde
Het Athletic Pillow heeft een hoge en lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

Schouderuitsparing
Door de schouderuitsparing krijgen uw hals-, nek- en schouderspieren de kans om optimaal te ontspannen en te herstellen.

Nekgleuf
De nekgleuf houdt uw nek en daarmee uw hoofd in het midden van het kussen en laat de hals vrij voor een optimale bloedcirculatie naar het hoofd.

Ooruitsparing
Slaapt u op uw zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt de extra uitsparing optimale ventilatie.

De vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen en de nek op een juiste manier wordt omsloten. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij, waardoor zenuwen en bloedbanen worden ontzien. Het Athletic Pillow van M line heeft twee hoogtes, waardoor hij geschikt is voor mensen met brede en smalle schouders. De uitholling in het midden van het kussen voorkomt dat het hoofd, bij volledige ontspanning, gaat kantelen. Hierdoor wordt frictie op de halswervel vermeden en ondervinden mensen met nekklachten enorm veel baat bij dit kussen. Ten slotte heeft het kussen een gat in het midden welke de druk op het trommelvlies vermindert en dus schade aan het evenwichtsorgaan voorkomt. De tijk is afritsbaar en wasbaar. Er zijn slopensets verkrijgbaar in wit en ecru, per twee stuks verpakt.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of andere modellen kussens bezoek ook onze website en/of volg ons op Pinterest