Yoga-artikelen van allnatura: natuurlijk en getest op schadelijke stoffen

Yoga - deze 2000 jaar oude Indiase techniek werd ontwikkeld als een combinatie van lichamelijke oefeningen en momenten van bezinning op spiritueel niveau.

31 Oktober 2021

Het samenspel van het lichamelijke en het geestelijke helpt om jezelf als deel van het grote geheel te ervaren. Om de oefeningen volledig ontspannen te kunnen uitvoeren, speelt een optimale ondergrond een belangrijke rol. allnatura biedt gewatteerde yogamatten van biologisch katoen, scheerwol en lyocell. Hierdoor kunnen ook geknielde of zittende oefeningen ontspannen worden uitgevoerd. Nog een pluspunt, vooral in het koude seizoen: de behaaglijk warme hoes van de matten isoleert uitstekend, zelfs op koude vloeren.

Een hoogwaardige textielprint aan de onderzijde maakt de allnatura yogamatten op natuurlijke wijze antislip. De biologische mat "Pecora" heeft een oppervlak van natuurlijke hoogpolige vezels uit zuivere schaapscheerwol en biedt voldoende steun voor meer actieve oefeningen. Toch blijft de mat vlak op de vloer liggen dankzij de rechthoekige stiksels. Dankzij het natuurlijke wolvet lanoline heeft de gebruikte scheerwol een hoog zelfreinigend vermogen. Mocht het echter ooit nodig zijn: alle yoga-artikelen zijn gemaakt van beproefde natuurlijke vulmaterialen zonder synthetische middelen en zijn wasbaar met de hand of zelfs in de machine. Voor degenen die de voorkeur geven aan een ander materiaal of aan kleurrijke matten, zijn bij allnatura yogaproducten in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar - allemaal duurzaam geproduceerd in Duitsland. Zo komen alle persoonlijke smaken en voorkeuren aan bod.

Mediteren zonder spanning

De hoogwaardige meditatiekussens van allnatura met speltkaf- of kapokvulling bieden een natuurlijke ondersteuning tijdens yogasessies. In een zittende positie bijvoorbeeld, houdt het "Asana" meditatiekussen de rug rechtop. Daardoor worden de heup- en beenspieren minder gespannen. Ook mensen met knieproblemen hebben baat bij de meditatiekussens, die in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar zijn en in elke uitvoering wasbaar zijn. Het "Prana" halvemaankussen van speltkaf stabiliseert het bekken, de heupen en de dijen en ondersteunt bovendien de wervelkolom. Bijzonder praktisch: alle meditatiekussens van allnatura zijn zeer licht en kunnen dankzij een draaglus gemakkelijk worden vervoerd. En als je de yoga-attributen niet gewoon onder je arm wilt stoppen, maar ze wil beschermen en stijlvol verpakken, kies dan voor de "Cotona" katoenen yogatas. Cotona is verkrijgbaar in zes aantrekkelijke kleuren en in verschillende breedtes en biedt ruimte aan elke allnatura yogamat.

Meer informatie: www.allnatura.nl

Reacties