Duo dekbed kameelhaar Cammello allnatura

Duo dekbed Cammello van allnatura biedt lekker warm slaapcomfort en tegelijkertijd optimaal vochtmanagement. Een duo dekbed met kameelhaar vulling is vooral 's winters en gedurende de overgangsperiode een uitstekende keuze voor mensen die een bed met een perfecte temperatuurbalans zoeken.

Getest door:

Even voorstellen...

Fijn dat ik dit dekbed mag uitproberen. Ik ben iemand die het vrij snel koud heeft, maar ik houd weer niet van een dekbed dat 'zwaar' aanvoelt op je lichaam. Als ik de specificaties van dit dekbed lees, klinkt dat veelbelovend. Ik heb nog geen ervaring met kameelhaar vulling, dus ik ben erg benieuwd!

Luxe uitstraling

Als ik het binnenkrijg valt gelijk de mooie uitstraling van de stof op! Het geeft een erg luxe gevoel. Heel mooi. Het voelt echter niet erg dik, ik ben dus benieuwd of het ook daadwerkelijk warm genoeg is.

Heerlijk warm

Na een paar weken onder dit dekbed geslapen te hebben kan ik niet anders zeggen dan dat het heerlijk warm is. In tegenstelling tot mijn ervaringen met andere dekbedden heb ik het nog geen nacht koud gehad. Ik ben zeer tevreden!

Voelt licht aan

Het dekbed is niet alleen lekker warm, het voelt toch ook heerlijk licht aan. Je krijgt niet het gevoel dat je onder een zware deken ligt. Dat vind ik zelf niet prettig aanvoelen.

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over dit dekbed: hij is heerlijk warm en voelt toch lekker licht aan. Bovendien zie je ook aan de luxe uitstraling van het materiaal dat het een kwaliteitsproduct is! Zeer tevreden.

Reacties