string(1) "p"

Hét hoofdkussen bij nekklachten

Last van nekklachten bij het opstaan? Silvana Support neksteunkussens kunnen uitkomst bieden.

Silvana Support - al ruim 35 jaar hét neksteunkussen van Nederland

Veel mensen hebben last van nekklachten. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een hoofdkussen dat niet de juiste ondersteuning biedt, kan één van de boosdoeners zijn. Om deze reden introduceerde Silvana al ruim 35 jaar geleden de Silvana Support serie. Een concept dat zijn waarde heeft bewezen. Want aan Silvana Support®, het kussen met neksteun, geven meer mensen de voorkeur dan aan enig ander hoofdkussen.

Wat maakt Silvana Support een goed hoofdkussen bij nekklachten?

Het Silvana Support® hoofdkussen geeft precies de juiste ondersteuning aan jouw hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen uitrusten, moet daar geen spanning in zitten. Het is van belang dat de wervels in een rechte lijn liggen en het hoofd niet teveel naar boven of onder knikt. Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.

Juiste ondersteuning hoofdkussen

 

De Silvana Support® kussens zijn gemaakt volgens een uitgekiend design:

 Eigenschappen Silvana Support kussen

 Voor iedereen een Silvana Support naar wens

Door een logische opbouw van de collectie is er voor elk postuur, matras en slaaphouding een Silvana Support® met de juiste dikte en stevigheid. De Silvana Support serie is opgebouwd uit 6 hardheden, van Extra stevig tot Extra zacht. Voor wie het nét wat mooier en luxer mag is er ook een donzen variant, de Silvana Support Royale. Deze is verkrijgbaar in Stevig, Medium en Zacht. Van de Silvana Support kussens zijn er ook kortere modellen (50x70cm) voor lange mensen of voor als je wat meer ruimte in bed wilt overhouden.

De 6 Silvana Support kussens op rij

 

Welk kussen is geschikt voor jou?

Onze verkooppunten adviseren jou graag. Onze online kussenkiezer kan jou ook helpen te bepalen welk kussen bij jou past. Vind je het prettig om een kussen thuis eerst te testen? Bij een groot aantal verkooppunten kun je vrijblijvend een Silvana Support kussen lenen. Je herkent deze winkels aan het Silvana Support Proefslapen logo.