string(1) "p"

Warmteregulerend dekbed

Silvana Temprite dekbedden nemen te veel geproduceerde lichaamswarmte op en geven deze deze warmte weer af op het moment u dat zelf nodig heeft.

Silvana Temprite | dekbedden met Climate Control

Silvana Temprite dekbedden zijn vervaardigd volgens de nieuwste technologieën. Het Outlast materiaal zorgt voor een heerlijke nachtrust, door te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer deze warmte nodig is. De dekbedden vormen een buffer voor het microklimaat op de huid en vermindert zo oververhitting en transpiratie. U slaapt beter en wordt uitgerust wakker. Silvana Temprite vermindert oververhitting en transpiratie, compenseert temperatuurverschillen met de partner, past zich aan de warmtebehoefte van de slaper aan en zorgt dus voor een rustige verkwikkende slaap.

 

Wie profiteert van een Silvana Temprite dekbed?

Vaak zijn mensen 's nachts onrustig, omdat zij het nu eens te warm en dan weer te koud hebben. Wanneer iemand bij het slapen gaan steeds koude voeten heeft, de dekens opzij slaat of een been uit bed steekt om af te koelen dan zal hij met een Silvana Temprite dekbed hoogst waarschijnlijk beter slapen. Iedereen die ‘s nachts transpireert of naast een partner ligt die een ander warm-koud-gevoel heeft, profiteert het meest.

Silvana Temprite Tuvalu

De Silvana Temprite Tuvalu is een temperatuurregulerend dekbed, gevuld met 90% eendendons. Dit dekbed is geschikt voor de winter en koudere lente- en herfstnachten.

Voor de zomer is er de Silvana Temprite Tuvala Light. Als je het snel warm hebt zul je ook in de lente en herfst heerlijk onder dit dekbed slapen.