Silvana Support Royale

Na het jarenlange succes van de Silvana Support® hoofdkussens introduceert Silvana nu de nog luxere Support® Royale serie in 6 stevigheden.

Silvana Support - al 35 jaar een begrip

Het gepatenteerde Silvana Support® neksteunkussen is ruim 35 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Dankzij de neksteun en de verdeling in 3 bovenvakken geeft het precies de juiste ondersteuning aan het hoofd en de nekwervels. Met 6 stevigheden, met elk een eigen kleur, is er voor iedereen een geschikt kussen.

Als het nét wat luxer en mooier mag: Silvana Support Royale

Hét neksteunkussen voor als het nog iets mooier en luxer mag. Nu verkrijgbaar in 6 stevigheden.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort.

Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit high-tech gerecyclede polyester vezels en gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen.

De neksteun van de Silvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.