Slaapkamer inspiratie opdoen? Van Der Valk biedt inspiratie voor de ultieme nachtrust

Is jouw slaapkamer ook zo saai ingericht en val je vaak terug op de standaard meubels, accessoires en oplossingen?  

04 Januari 2019

Wie is er dan beter in staat om je te helpen dan Van Der Valk die, met duizenden tot in de puntjes ontworpen kamers, precies weten waar ze het over hebben? Welke stijl moet je hanteren, welke accessoires passen bij deze stijl en wat te doen met die saaie witte muur? Van Der Valk gaat er dieper op in!

Hanteer één harmonieuze stijl

Het is erg belangrijk dat wanneer je aan het inrichten van een slaapkamer begint je eerst een juiste fundering neerlegt. Met deze fundering doelen wij op het bepalen van een stijl en hierbij passende kleuren. Deze stijl en kleuren gaan de basis vormen voor jouw slaapkamer. Zo hebben ze bij Van Der Valk bijvoorbeeld de Safari suite (zoals te zien op de afbeelding hierboven). Hierbij hebben zij als thema Safari gekozen en kwamen ze dus uit op natuurlijke kleuren zoals groen en bruin. Deze kleuren en bijbehorende patronen heeft Van Der Valk vervolgens verwerkt in alle grote objecten en oppervlakten.

Maak gebruik van bijpassende accessoires

De stijl is inmiddels bepaald en de hierbij behorende kleuren zijn gekozen. Nu is het zaak om naast de grote, vaak standaard, meubels en elementen bijpassende accessoires te zoeken. Bij Van Der Valk kiezen ze er graag voor om een apart accessoire te kiezen. Wanneer een apart, niet standaard, accessoire past bij de gekozen stijl dan kan deze de stijl namelijk alleen maar versterken. Uiteraard is het wel zaak om hier een goed evenwicht in te vinden. Het resultaat van het goed gebruiken van accessoires is goed te zien de Drunense duinen suite.

Muurbekleding voor jouw creativiteit en een prachtig resultaat

Het kan natuurlijk zijn dat zelfs na het toepassen van één en dezelfde stijl, passende kleuren en top accessoires er nog steeds iets ontbreekt in de slaapkamer. Vaak ontstaat dit gevoel door hele grote lege witte muren. Ook hier is vaak een creatieve oplossing op te bedenken. Laat je creatieve ik eens los en maak eens gebruik van bijvoorbeeld muurstickers. Dit zien we bij de Van Der Valk bijvoorbeeld Comfort suite ook terug.

Nieuwsgierig geworden en zelf al deze kamers eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in Van Der Valk Tilburg. Ook in dit hotel hebben wij ons uiterste best gedaan om in elke soort kamer of suite een eigen stijl en sfeer neer te zetten. Genoeg kamers, en dus genoeg nachtjes, om eens inspiratie op te komen doen.

Reacties
Anderen bekeken ook