Silvana Royale Colortemp® dekbedden

Voor iedereen het ideale dekbed! Ontdek de serie donzen dekbedden in wel 6 verschillende uitvoeringen welke je naar wens kunt combineren.

Silvana Royale Colortemp®

Ontdek de Silvana Royale Colortemp® dekbed collectie! De heerlijk fluffy 100% donzen dekbedden zijn verkrijgbaar in wel 6 verschillende warmte-uitvoeringen.

De Silvana Royale Colortemp® is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes van het dekbed is daarnaast gemaakt van fijne satijngeweven katoen waardoor het heerlijk soepel om je heen valt.

Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Met het Downafresh® hygiëne label wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

Voor iedereen het juiste dekbed

Welk dekbed bij iemand past is heel persoonlijk. Wat voor jou te koud is kan je partner veel te warm vinden. Om het aanbod dekbedden hier nog beter op af te stemmen zijn de Silvana Royale Colortemp® dekbedden nu beschikbaar in wel 6 verschillende diktes, van Extra Light t/m Extra Warm.

4-Seizoenen dekbed

Met de Silvana Royale Colortemp® collectie stel je jouw persoonlijke, ideale 4-seizoenen dekbed samen. Kies uit de 6 diktes jouw ideale dekbed voor de zomer en eentje voor de lente/herfst. In de winter kun je de dekbedden koppelen zodat je een extra warm dekbed hebt voor koude nachten. Alle dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten zodat je ze kunt koppelen.

Gepersonaliseerd partnerdekbed

Willen jij en je partner graag onder hetzelfde dekbed slapen, maar heeft de één het altijd warmer of juist kouder dan de ander? Speciaal voor jullie is het nu mogelijk om een Silvana Royale Colortemp® dekbed op maat te laten maken, geheel naar jullie wens.

Uit de serie van 6 modellen kiezen jij en je partner beide de eigen favoriet, bijvoorbeeld Geel voor degene die het snel koud heeft en Oranje voor de ander, die het snel warm heeft. Wij vullen de ene helft van het dekbed met het vulgewicht van het Gele dekbed en de andere helft met het vulgewicht van het Oranje dekbed.

Aan beide kanten van het dekbed komt een hoeklabel dat correspondeert met de gekozen warmte, zodat je makkelijk ziet welke kant voor wie is.

Het partnerdekbed is uitsluitend beschikbaar in de afmeting 240 x 220 cm.

Dekbedkiezer

Hulp nodig bij het vinden van het juiste dekbed? Onze online dekbedkiezer helpt jou bepalen welke warmte het beste bij jou past.