string(1) "p"

Multi Motion

Een unieke bedbodem die de hybride technologie van de M line matrassen op de juiste manier ondersteunt en zo de eigenschappen van de matras versterkt.

Multi Motion

M line introduceert de Multi Motion met vernieuwde techniek. Deze unieke bedbodem ondersteunt de hybride technologie van de matras op de juiste manier en is ontworpen om de eigenschappen van de matras te versterken. De Multi Motion blinkt uit in goede ventilatie, uitstekende veerkracht en heeft een grote verscheidenheid aan opties en accessoires. Of u nu voor robuust, klassiek of modern gaat, het is allemaal mogelijk. De Multi Motion is een hoogwaardige én comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen en is door nieuwe ontwikkelingen in techniek, constructie en design de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Want goed slapen begint met de juiste techniek.

Techniek

De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een minipocketvering, bestaande uit zeven zones. Door de ergonomische schouderzone krijgen schouders en rug precies de juiste ondersteuning, voor een ongeëvenaard ligcomfort. Daarnaast is de Multi Motion voorzien van antislip en heeft aan de onder- en bovenzijde een 3D-spiegel gestoffeerd oppervlak, wat zorgt voor uitstekende ventilatie.

Design

De Multi Motion kan geheel naar eigen voorkeur samengesteld worden. Met de vernieuwde bedbodem en de verschillende accessoires creëert u uw favoriete sfeer in de slaapkamer. Het hoofd- en voetbord zijn in twee modellen verkrijgbaar. Het is mogelijk om ledikantzijden tussen het hoofd- en voetbord te plaatsen, waardoor het systeem het uiterlijk krijgt van een volledig gestoffeerd ledikant. De poten worden gemonteerd op stalen hoeken, wat een stabiele stand op de vloer garandeert. In een tweepersoons opstelling zorgt de in hoogte verstelbare koppelpoot ervoor dat de bodems afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. De Multi Motion wordt standaard geleverd met een zwarte ronde poot, maar is ook verkrijgbaar met een moderne hairpin of massief houten poot.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze verkooppunten voor een bezoek aan de showroom.