Foto: hml-bedding-boxspring-hoofdbord-tempo-botanisch-en-design

Slaapkamerstijl Botanisch & Design populairder dan ooit

De botanische trend is niet meer weg te slaan uit het interieur. We worden gewoon blij van groen om ons heen.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook op de slaapkamer is dit fijn. Planten stralen rust uit en kalmeren, daarom dragen ze bewezen bij aan een goede nachtrust.

Daarnaast is een goed bed ook enorm belangrijk voor een goede slaapervaring. Kies bijvoorbeeld voor een Hml Bedding-boxspring met hoofdbord ‘Tempo’, een lekker gevuld en bollerend hoofdbord, dat is voorzien van een stoere rand en royaal in afmeting. Met deze blikvanger creëer je de perfecte botanische sfeer in je slaapkamer. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een andere slaapkamerstijl of een ander hoofdbord? Op de website van Hml Bedding vind je allerlei voorbeelden van boxsprings in verschillende stijlen en uitvoeringen.

Goed slapen vergt maatwerk

Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan jouw wensen: dat is waar Hml Bedding voor staat. Ambacht en maatwerk staan centraal. Eigenaar Mark van de Laarschot: “de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, voeren we door tot in de kleinste details. Zo kunnen we een bed leveren dat volledig op de persoonlijke voorkeuren van de consument is afgestemd.”

Duurzaamheid

Om je vervolgens jarenlang plezier te bieden van het gekochte bed, kiest Hml Bedding uitsluitend voor goede en degelijke materialen. Mark van de Laarschot: “de oorspronkelijke betekenis van duurzaam (“geschikt om lang te bestaan” volgens Van Dale) is in onze visie dan ook erg waardevol.”

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.hmlbedding.nl.

Reacties