string(1) "p"

Parel van Italiaanse gotiek met enkele Romaanse trekjes

Een passende omschrijving bij de Italiaanse stad Sienna en het gelijknamige Candia bed uit The Heritage Collection.

Sienna

Het historische centrum van Siena is de belichaming van een middeleeuwse stad. Historisch gezien hebben de inwoners hun concurrentie voortgezet met de naburige steden Florence en Pisa tot in het gebied van stadsplanning. Door de eeuwen heen heeft de stad haar gotische uiterlijk gehouden die tussen de 12e en 15e eeuw is ontstaan. Tijdens deze periode beïnvloedde het werk van Duccio, de gebroeders Lorenzetti en Simone Martini de loop van de Italiaanse en, meer in het algemeen, de Europese kunst. De hele stad Siena is ontworpen als een kunstwerk dat past in het omringende landschap.

The Heritage Collection

Deze rijke collectie omvat 10 bedden, die door verschillende designers zijn ontworpen. Geïnspireerd op de afbeeldingen, de kleuren, het licht en de erfenis van tijdloosheid, die de Middellandse Zee uitstraalt. Ieder bed draagt een naam van een stad of gebied, die je op reis neemt naar vroegere tijden.

Eeuwenoude ambacht

De esthetische aantrekkingskracht van de bedden rust in het ontwerp en het gebruik van de uiterst natuurlijke materialen. De passie en technische vaardigheid van mediterrane vakmensen, die de bedden nog volgens eeuwenoude ambacht handmatig maken, zorgen voor een ultiem comfort. Elke keer dat u op een bed slaapt van Candia, wordt u weer energiek wakker en bent u klaar voor een nieuwe dag.

Candia Nederland

Wilt u kennis maken met onze prachtige bedden, bezoek dan één van onze verkooppunten. U vindt de adressen op onze website. In het ETC Design Center Europe bieden wij de interieurspecialist de mogelijkheid, kennis te maken met onze Candia bedden.