Foto: press_2013/wonennl-slaapkamers-magazine.jpg

Wonen.nl - Slaapkamers: in winkel en als app

Is je slaapkamer aan een verbouwing toe? Doe inspiratie op met Wonen.nl - Slaapkamers. Verkrijgbaar in de winkel en als app!

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Wanneer het tijd is voor vernieuwing is het belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Het bed, natuurlijk, maar ook over opbergruimte en stijl moet goed nagedacht worden. Wat wil je precies? Of het nu gaat om de keuze voor een bepaald matras of de afweging tussen een spiraal- of lattenbodem: elke beslissing die je neemt, zorgt ervoor dat jouw slaapkamer uiteindelijk is ingericht naar jouw wensen en behoeftes.

 

De slaapkamer is bij uitstek een ruimte om je lekker in uit te leven. Er zijn heel veel mogelijkheden om je eigen draai te geven aan de inrichting ervan. Met gebruik van de juiste kleuren en accessoires kun je voortaan wakker worden in de slaapkamer van je dromen! Daarom in deze editie een overzicht van de slaapkamertrends: laat je inspireren!

 

Wonen.nl - Slaapkamers

Hecht je veel waarde aan design? We hebben de mooiste boxsprings en waterbedden voor je op een rij gezet. Laat je verbazen door alle mogelijkheden en technische snufjes. Kortom, een nieuwe slaapkamer begint met Wonen.nl - Slaapkamers. Aan de hand van een aantal stappen creëer je jouw ideale slaapkamer in een handomdraai! Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

 

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

 

Meer informatie: Wonen.nl magazines

 

Publicatiedatum: 11 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties