Foto: 282613

Hästens introduceert nieuwste paradepaardje: de Lenoria

Natuurlijk slapen op zijn best.

Natuurlijk slapen op zijn best.

Het bekende luxe beddenmerk Hästens introduceert de Lenoria, een bed dat het beste combineert van al zijn voorgangers qua materialen en keuzemogelijkheden en verstelbaar is.

 

De Lenoria is het paradepaardje onder de Hästens bedden; een tweezijdig verstelbaar bed dat zeer geschikt is voor iedereen die het belang van een goede nachtrust inziet, maar ook comfortabel wil lezen, werken of tv-kijken in bed.

De Hästens Lenoria bedden worden in Zweden stuk voor stuk op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van puur natuurlijke materialen zoals zuiver vlas, wol, katoen en hypoallergeen paardenhaar. Dit paardenhaar vormt het hart van het Hästens bed en zorgt voor perfecte temperatuur- en vochtregulering.

Hästens geeft ook iets terug aan de natuur voor alle mooie, natuurlijke materialen die worden gebruikt. Gedurende de hele maand april plant Hästens een boom voor elk Hästens bed dat verkocht wordt.

Het belang van een goede nachtrust
Natuurlijke materialen hebben de eigenschap zich naar het lichaam te vormen en je de juiste ondersteuning te bieden. Bovendien zorgen deze materialen ervoor dat je in het bed ligt in plaats van erop. Dit betekent dieper en langer slapen.

De kwaliteit van je nachtrust bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van je dag. Goed uitgeslapen kunnen we meer aan, voelen we ons energieker en zien we er beter uit. De uren die je spendeert in bed zijn erg belangrijk: de mens brengt namelijk ongeveer een derde van zijn leven in bed door.

Features
De Lenoria is helemaal af te stellen op individuele wensen, van hoofdbord tot mate van vering. Ook op technisch gebied is het bed vooruitstrevend. Het hoofd- en voeteneinde kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden bediend. Dit kan via de afstandsbediening maar ook via de Bluetooth verbinding van een Android smartphone.

De bedden zijn uiteraard verkrijgbaar in de herkenbare blauw-wit geblokte bekleding, maar ook in meer dan 30 andere stoffen en kleuren. Hiermee past het design binnen elke slaapkamer, ongeacht interieur. Een Hästens bed is verkrijgbaar vanaf € 3.800,-, een tweepersoons Lenoria kost € 22.800,-

Meer informatie: www.hastens.com

Publicatiedatum: 1 mei 2012

Reacties