Ergosleep® Belevingsruimte

Een bed in lijn met uw SLAAP-DNA®: ervaar het in onze belevingsstudio, volledig vrijblijvend.

Relaxen, genieten en beleven! Deze beleving verloopt in verschillende fases.

Het meest indrukwekkende aspect van het Ergosleep®-concept is de slaapervaring zelf. Daarom kan geen enkele uitleg of illustratie de klant beter overtuigen dan het échte voelen, van een persoonlijk afgestemd Ergosleep®-bed. In de Ergosleep® Belevingsstudio beleeft de klant het SLAAP-DNA®-concept zelf van A tot Z. 

Klaar voor een unieke ervaring?
Voor de klant kan beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op zijn/haar slaapprofiel is afgestemd, wordt rekening gehouden met zijn/haar persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren. (oa favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op zijn/haar lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen.
Tijd voor de échte beleving. De klant gaat “in bed”, zoals elke avond. Alhoewel dit niet zijn/haar bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl de klant neerligt, komt hij/zij meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep® wordt aangepast aan zijn/haar lichaam. En daar vaart zijn/haar nachtrust wel bij.

Digitale meting van uw SLAAP-DNA®
Terwijl de klant ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt zijn/haar persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met zijn/haar verschillende slaaphoudingen, want zelfs als hij/zij rustig slaapt, verandert hij/zij onbewust van houding.

Een overweldigende ervaring
Nu het bed de klant “kent”, kunnen we hem/haar echt laten voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op zijn/haar lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. De klant wordt volledig gedragen. Terwijl we hem/haar laten ontspannen, wordt hij/zij vanzelf helemaal ZEN.

De finishing touch
De klant zal niet de eerste zijn die het jammer vindt dat de beleving hier eindigt. Hij/zij krijgt een document met daarop zijn/haar SLAAP-DNA® en een gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kan de klant zijn/haar bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van het bed kan de klant op zijn/haar eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan zijn/haar bed, van binnen én van buiten, helemaal aan zijn/haar smaak worden aangepast.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens ozne website: www.ergosleep.com.