De voordelen van een carport

Een carport heeft vele voordelen. Je auto is het hele jaar door beschermd tegen weers- en omgevingsinvloeden, niet geheel onbelangrijk in ons land.

20 Februari 2015

Tevens geeft een overkapping je woning meer aanzien en het verhoogt het je wooncomfort.

Auto is beschermd tegen weers- en omgevingsinvloeden

Het hele jaar door is je auto onder de overkapping goed beschermd tegen het Nederlandse weer. In de zomer heeft de lak niet te lijden onder schadelijk zonlicht. In de herfst blijft je auto vrij van bladeren. Vogels krijgen geen kans meer om de auto onder te poepen als hij geparkeerd staat naast je huis.

Aanwinst voor je huis

Een mooie carport van Tuinmaximaal naast je huis verbetert het aangezicht en verhoogt de waarde van je woning. Hoe mooi en opgeruimd staat zo’n overkapping naast je huis? De auto heeft echt een eigen plek en lijkt meer op zijn plaats op je oprit. Bovendien creëer je meer ruimte in de woning doordat je de garage voor andere dingen kunt gebruiken, bijvoorbeeld als extra opbergruimte.

Comfort

Een carport is comfortverhogend. Nooit meer in de regen naar je auto rennen met een paraplu die door de storm wordt weggeblazen. Nooit meer ’s ochtends te laat op een vergadering verschijnen omdat je de auto eerst sneeuwvrij moest maken. Doordat de auto niet meer in het directe zonlicht staat, blijft hij aanzienlijk koeler. Je stapt in de zomer voor je gevoel niet meer in een hete sauna. Een ander voordeel is dat de auto minder snel vies wordt wat de hoeveelheid wasbeurten per jaar vermindert.

Anderen bekeken ook

Het grote genieten...

Het grote genieten kan beginnen! Den Kaat levert hoogwaardige en perfect afgewerkte carports, terrasoverkappingen en andere overkappingen. Nu ook binnen handbereik voor jou met het eenvoudige Multi-Link® zelfbouw-systeem: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak. Bij weinig zon kun je behaaglijk buiten zitten en je hebt altijd droge tuinmeubelen. Met het Multi-Link® systeem plaats je met twee personen in één dag je overkapping. (het maken van de fundering en poeren niet meegerekend). De praktijk wijst uit dat vele andere zelfbouwsystemen je doorzettingsvermogen stevig op de proef stellen en alleen geschikt zijn voor de betere doe-het-zelver. Het Multi-Link® systeem is echter door iedereen probleemloos te monteren.  

Den Kaat

Carports

Onder automobilisten bestaat het misverstand dat een volledig afgesloten ruimte als een garage de beste bescherming en beschutting biedt voor een auto. Maar doordat het vocht in een afgesloten ruimte niet weg kan en hierdoor dampvorming ontstaat, is dit echter niet het geval. In een volledig afgesloten ruimte krijgt roestvorming vrij spel. Een carport is een gezonder alternatief voor uw auto. Door de constante circulatie van lucht wordt de wagen droog geblazen. Verder biedt een carport een goede bescherming tegen onder meer hagel, regen, vogelpoep en vallende takken. De carports van Carport Harderwijk zijn bovendien voorzien van grote lichtkoepel waardoor voldoende licht doorlaat.  

Carport Harderwijk