Foto: 2015/Gumax-carport-veranda-glazen-dak.jpg

De voordelen van een carport

Een carport heeft vele voordelen. Je auto is het hele jaar door beschermd tegen weers- en omgevingsinvloeden, niet geheel onbelangrijk in ons land.

Tevens geeft een overkapping je woning meer aanzien en het verhoogt het je wooncomfort.

Auto is beschermd tegen weers- en omgevingsinvloeden

Het hele jaar door is je auto onder de overkapping goed beschermd tegen het Nederlandse weer. In de zomer heeft de lak niet te lijden onder schadelijk zonlicht. In de herfst blijft je auto vrij van bladeren. Vogels krijgen geen kans meer om de auto onder te poepen als hij geparkeerd staat naast je huis.

Aanwinst voor je huis

Een mooie carport van Tuinmaximaal naast je huis verbetert het aangezicht en verhoogt de waarde van je woning. Hoe mooi en opgeruimd staat zo’n overkapping naast je huis? De auto heeft echt een eigen plek en lijkt meer op zijn plaats op je oprit. Bovendien creëer je meer ruimte in de woning doordat je de garage voor andere dingen kunt gebruiken, bijvoorbeeld als extra opbergruimte.

Comfort

Een carport is comfortverhogend. Nooit meer in de regen naar je auto rennen met een paraplu die door de storm wordt weggeblazen. Nooit meer ’s ochtends te laat op een vergadering verschijnen omdat je de auto eerst sneeuwvrij moest maken. Doordat de auto niet meer in het directe zonlicht staat, blijft hij aanzienlijk koeler. Je stapt in de zomer voor je gevoel niet meer in een hete sauna. Een ander voordeel is dat de auto minder snel vies wordt wat de hoeveelheid wasbeurten per jaar vermindert.

Reacties