Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Aluminium carports

Een aluminium carport is een lichtgewicht oplossing met een zeer lange levensduur en zo goed als onderhoudsvrij.

Aluminium carport online bestellen

De aluminium carport biedt een uitgebreide keuze in kleur, formaat, dak, en andere opties. Zo weet u zeker dat uw auto het hele jaar door beschermd blijft tegen hagel, sneeuw, bladeren, UV-straling, en andere dingen die uw auto kunnen beschadigen. U kunt de aluminium carport los laten installeren, of monteren aan uw huis of garage. Met afmetingen tot wel 700 cm breed en 400 cm diep kunt u elke auto met gemak kwijt, en blijft er zelfs ruimte over om bijvoorbeeld tuinspullen of brandhout op te bergen.

Stel uw aluminium carport naar wens samen
Kies de carport die past bij uw huis en tuin. Met zeven kleuren, waaronder hout- en structuurkleuren, moet dat zeker lukken! En er zijn evenveel opties voor uw dak, zoals verschillende soorten polycarbonaat en glas. Neem bijvoorbeeld een donker eiken aluminium carport met warmtewerend glas en een klassieke gootlijst. Behalve een zeer authentieke uitstraling houdt deze carport ook nog eens uw auto koel als in de zomer de zon fel schijnt. Een erg functioneel juweel in uw tuin!

De vlakke aluminium carports bieden voor elke tuin en smaak een goede keuze, allemaal van zeer degelijke, Duitse bouwkwaliteit. Heeft u ook al gekeken bij onze gebogen carports en zadeldak carports? Optioneel maatwerk is mogelijk, bel ons of neem contact op via de web-chat voor advies!

Meer informatie:

Kijk snel op onze website voor meer info!