Comfortabel buiten leven

Met Metalura maakt het niet uit hoeveel tuin of ruimte u om het huis heeft. Met een maatwerk terrasoverkapping of tuinkamer geniet u van het buitenleven.

Maximaal buiten zijn

Met Metalura maakt het niet uit hoeveel tuin of ruimte u om het huis heeft. Een terrasoverkapping of een luxe tuinkamer is een multifunctioneel verlengstuk van uw woning. Het grootste voordeel is toch wel de veelzijdigheid. U wint snel aan extra woonruimte voor verschillende doeleinden zonder breekwerk aan uw woning, zoals met een serre.

Maatwerk voor optimaal resultaat

Een tuinkamer of terrasoverkapping passen we aan op de beschikbare hoeveelheid vierkante meters en de wensen die u heeft. Metalura biedt altijd maatwerk. Met een overkapping of tuinkamer ervaart u maximaal het gevoel van buiten zijn. Het grote voordeel is de transparantie. Een overkapping is aan de voorzijde open en bij een tuinkamer zorgen de glazen wanden in een tuinkamer ervoor dat alles in de tuin te zien is, maar u beschut bent tegen wind, regen en kou. De glazen wanden zijn gemakkelijk te bedienen en open te zetten.

Woonuitbreiding

Een tuinkamer of terrasoverkapping kunt u inrichten zoals u dat wilt. U maakt er een extra woonkamer van of een buitenkeuken. Misschien een buitenbar met passende barkrukken en aansprekend barmeubel. Sport u graag buiten? Met halters en sportmat mee en maak er een buitenfitness, doet u graag aan yoga? Transformeer uw terrasoverkapping tot een plek van ruimte en rust. Maak van uw tuinkamer of terrasoverkapping een eigen paradijs. U geniet niet alleen in de zomermaanden, ook in het najaar is het een behaaglijke plek om te verblijven.

Met een tuinkamer of overkapping van Metalura geniet u deze zomer optimaal van de ruimte en het buitenleven. Kijk op www.metalura.nl.