Zo stel je een modulaire kast samen

De kast is een enorm belangrijk onderdeel in huis. We geven je daarom graag enkele tips hoe je een modulaire kast samenstelt!

Een modulaire kast

Wat is er fijner dat het samenstellen van je eigen kast? Dat kan met een modulair kastsysteem. Dit houdt eigenlijk in dat je zelf kan bepalen met hoeveel modules je de kast opbouwt. Ga je voor een kleine kast met enkele modules of wil je een gehele wand bedekken met de kast? Ook de kleuren, materialen en afwerking zijn vaak geheel aan te passen naar eigen wens. Zo past de kast zeker weten in jouw interieur!

Tips voor het samenstellen van jouw kast

Tip 1: Waar komt de kast te staan? Wordt het een hoge wandkast of juist een laag tv-meubel? Dit is natuurlijk de eerste stap in het bepalen van de samenstelling van jouw modulaire kast.

Tip 2: Bedenk goed wat het doel is van de kast. Wil je spullen opbergen in de kast of moet de kast juist jouw accessoires in de ruimte tonen? Dit heeft natuurlijk effect op de stijl van de kast want vaak kan je kiezen tussen met of zonder deurtjes aan de voorkant.

Tip 3: Wordt de kast een echte eyecatcher of moet de kast zich goed blenden in de ruimte? Dit heeft namelijk veel effect op de kleurkeuze die de kast gaat hebben.

Ruime keuze uit modulaire kasten

Bij Eltink Interieur in Wijchen vind je de mooiste modulaire kasten en word je natuurlijk goed geholpen in de keuze tot een kast. Benieuwd? Kijk dan eens op www.eltink-interieur.nl of kom naar de showroom in Wijchen!