Marmer in je interieur

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest en helemaal hip. Deze unieke steensoort is goed te combineren en heeft een luxe uitstraling.

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest en helemaal van deze tijd. Deze unieke steensoort is goed te combineren en heeft een luxe uitstraling. Waar we marmer eerder alleen zagen in vloeren en badkamers, zien we het nu overal. Marmer sluit perfect aan bij de nieuwe trends en is ook zeker in ons interieur helemaal van nu!

Wat is marmer?

Marmer is een glanzende natuursteen. Typerend voor marmer is de mooie adertekening en het kleurverloop. Dit geeft de steen een bijzondere en chique uitstraling.

Chique uitstraling

Marmer is niet alleen een sterk steensoort en makkelijk in onderhoud, ook geeft het een gevoel van luxe en warmte. Of je nu van een klassiek interieur, een landelijke stijl of een hele moderne stijl houdt, marmer past erbij. Marmer is met zijn unieke print echt een toevoeging aan de trends van nu. De combinatie met hout is een perfecte match en dat heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer meubels met marmer op de markt komen.

Collectie Specter

Bij Zen Lifestyle zijn ze super enthousiast over deze trend. De nieuwe collectie Specter bevat verschillende meubels zoals tv meubelskasten en salontafels gemaakt van manghout in combinatie met marmer. Deze combinatie voelt warm aan en past perfect bij de kleuren en stijlen van nu. Elk meubel is uniek, doordat de print van het marmer op elk item weer net iets anders is. Marmer is een sterk steensoort en daardoor ook heel erg duurzaam. Alweer een trend van van deze tijd! Doordat het zo sterk en duurzaam is zien we het nog steeds heel veel terug in oude architectuur. Ouderwets is het allang niet meer en dat zien we zeker aan deze nieuwe collectie meubelen. Marmer in een nieuw jasje.