Vind de perfecte fauteuil

Het kan best lastig zijn om de perfecte fauteuil voor jou te vinden. In deze blog bieden wij hulp bij deze zoektocht.

Die ene loungestoel waarin je ‘s ochtends een kopje koffie drinkt, ‘s middags eventjes een goed boek leest en ‘s avonds met een glas wijn televisie kijkt. Die stoel is het meubelstuk in jouw woonkamer waar je het meeste in zit. Dan is het natuurlijk prettig dat deze fauteuil aan al jouw wensen voldoet. Hij moet een optimaal zitcomfort hebben, een lange tijd meegaan en een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur. Het kan best lastig zijn om de perfecte fauteuil voor jou te vinden. In deze blog bieden wij hulp bij deze zoektocht, zodat je binnenkort plaats kan nemen in jouw nieuwe favoriete stoel.

Passend binnen jouw interieur

Een fauteuil is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, dus hij zal hoe dan ook binnen jouw interieur passen. Wil je dat de fauteuil het statement piece in jouw woonkamer is? Kies dan voor een leuke felle kleur zoals geel, oranje of groen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan deze Henders en Hazel fauteuil. Hou je meer van een rustige en tijdloze look in jouw woonkamer, dan is een grijs- of bruin tint meer voor jou. De bekleding van de fauteuil is ook helemaal naar jouw smaak aan te passen bij Oosterbaan Living. (Micro)leer is een bekleding dat makkelijk te onderhouden is en zorgt voor een wat luxere uitstraling. Deze fauteuil van Henders en Hazel is daar een mooi voorbeeld van. Stof heeft juist een zachte uitstraling, en geeft misschien een warmer gevoel wanneer je in de stoel zit.

Het zitcomfort

Nog belangrijker dan de uitstraling van de fauteuil is een optimaal zitcomfort. Hoe je het fijnste zit in een stoel is voor niemand hetzelfde, dit heeft echt te maken met persoonlijke voorkeuren. De een zal voor een fauteuil met zachte kussens waarin je lekker wegzakt kiezen. De ander vindt het belangrijk dat de rug optimaal wordt ondersteund. Dan is een fauteuil met een harde rugleuning een geschikte optie. Ga dus bij het kopen van een fauteuil vooral even zitten en voelen wat voor jou het prettigste is!

Relaxfauteuils

De relaxfauteuil is toch wel echt de kers op de taart. Deze fauteuils bieden ultieme ontspanning. De meeste relaxfauteuils die wij aanbieden zijn elektrisch verstelbaar, waardoor je voor ieder relaxmoment een passende stand kunt kiezen. De ‘sta op’ functie maakt opstaan uit de stoel net even iets gemakkelijker. De relaxfauteuils zijn in allerlei verschillende stijlen verkrijgbaar. Neem hier een kijkje naar de Henders en Hazel relaxfauteuils die wij aanbieden, en voor persoonlijke hulp ben je altijd welkom in onze showroom!