Foto: cubit-opbergsysteem-1

Cubit modulair opbergsysteem

Express your shelf: modulair opbergsysteem Cubit biedt grenzeloos design.

Kent jouw verbeeldingskracht geen grenzen en houd je van design én gebruiksgemak? Dan biedt het modulaire opbergsysteem van Cubit de perfecte oplossing voor elk origineel idee. Cubit bestaat uit 25 verschillende formaten die beschikbaar zijn in 8 verschillende dieptes en 18 kleuren waaronder strak wit, donkerzwart, knaloranje, limoengroen, kanariegeel en edel fineerhout van walnoot. Cubit maakt gebruik van het slimme 'Easy Connect' insteek- en klemsysteem, waardoor montage zonder gereedschap mogelijk is - ongeacht of ze geplaatst, gestapeld of opgehangen worden. Wel zo praktisch, want als je een compleet andere kastopstelling wil creëren van de Cubits, is dit in een handomdraai gelukt.

Cubit modulair opbergsysteem.

Duizend-en-één gebruiksmogelijkheden

Door talloze formaten en kleuren zijn er duizend-en-één gebruiksmogelijkheden. Cubit kan gebruikt worden als kast, maar ook creatief worden ingezet als tafel, scheidingswand, sideboard, display en winkelinrichtingssysteem. Het modulaire systeem is speciaal ontworpen voor de standaardafmetingen van boeken, ordners, dvd's en cd's en de twee schuiflade- en deurmodules verbergen de dingen die je graag verborgen houdt.

Verkrijgbaarheid

Cubit is uitsluitend online verkrijgbaar en wordt direct verkocht aan de klant, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding garandeert. Cubits zijn al verkrijgbaar vanaf € 23,-. Designliefhebbers kunnen hun ideale opbergsysteem zelf samenstellen via de handige online opbergplanner en de Cubits bestellen via de website.

Meer informatie: www.cubit-shop.com/nl

Publicatiedatum: 23 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties