Foto: ledstrips-ledstripkoning-ledverlichting-televisie

Ledstrips als tv-verlichting

Met ledverlichting achter je tv kijk je een stuk rustiger televisie. Lees hier waarom ledstrips hiervoor ideaal zijn.

Ledstrips achter je televisie

Ledverlichting als achtergrondverlichting voor je televisie kijkt een stuk meer ontspannen, maar daarnaast zorgen de ledstrips ook voor een mooi (rustgevend) effect. De beleving van het beeld wordt vele malen sterker omdat de kleuren als intenser ervaren worden. Tevens ontstaat er meer diepte, wat ook weer prettig voor je ogen is. Je zult dan ook merken dat je ogen minder snel vermoeid zullen raken. Het werken met ledstrips heeft echter nog meer voordelen.

Ledstrips eenvoudig te bevestigen

Heeft je televisie geen verlichting, niet getreurd! Je hoeft geen nieuwe televisie te kopen! Ledstrips zijn namelijk de ideale oplossing. Je bevestigt de ledstrips eenvoudigweg aan de achterkant van je televisie en je bent voorzien van een prachtige verlichting!

Diverse sets ledstrips

De ledstrips zijn eenvoudig achter het scherm te bevestigen. Er zijn diverse sets ledstrips, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw televisie of interieur past. De led strips zijn 'multicolor', dat wil zeggen dat je zelf de kleur kunt bepalen via de afstandsbediening. Wil je de ledstrips kunnen dimmen? En hoe vaak wil je kleuren laten verspringen. Er zijn diverse mogelijkheden.

Waar vind je een uitgebreid assortiment?

De Ledstripkoning heeft een zeer uitgebreid assortiment ledstrips. Voor elke type meubel of televisie is er wel iets te vinden. Dus ben je op zoek ledstrips voor achter je televisie? Neem dan snel een kijkje bij de Ledstripkoning.

Reacties