Professionele Warm Wit PRO Ledstrips

Hoogwaardige ledstrip met 240 leds p/m, type 2216, werkend op 24 volt. Hoge CRI van >90 in de kleur warm wit, 2700 Kelvin.

Ledstrips Warm Wit PRO - Zakelijke toepassingen

Onze pro led strips beschikken over een aantal eigenschappen waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor de professional en de veeleisende gebruiker. Zo bevatten deze professionele led strips 240 Epistar leds per meter van het nieuwste type 2216. Daarnaast is de CRI waarde >90 en worden ze standaard geleverd in 24 volt. Vanzelfsprekend zijn ze uitgevoerd met originele, goed klevende 3M tape en voorzien van reeds gesoldeerde stekkeraansluitingen.

Kleurechte, professionele led strips: CRI >90 en 2700K (warm wit)
De professionele warm witte pro led strips hebben een CRI van >90 wat betekent dat ze zeer kleurecht zijn. CRI staat voor Color Rendering Index en hoe hoger de waarde, hoe beter. Bij led verlichting met een hoge CRI oogt het verlichtte object zo natuurlijk mogelijk. Het licht van deze warm witte led strips van 2700 Kelvin oogt hierdoor erg natuurgetrouw; niet geel, niet wit, maar écht warm wit. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn voor winkels, showrooms of voor iedereen die hoge eisen stelt aan zijn verlichting.

Pro led strip met 240 leds p/m, type 2216, van A-merk Epistar
Door het hoge aantal van 240 leds per meter heeft deze led strip een zeer hoge lichtopbrengst. Tevens staan de leds erg dicht bij elkaar waardoor het lichtbeeld al snel egaal oogt. Bij professioneel gebruik wordt standaard gebruik gemaakt van ledprofielen. Met 240 leds p/m ontstaat zelfs bij een laag model profiel, een strakke lichtstrook waarbij de individuele leds niet zichtbaar zullen zijn. Dit maakt de professionele Pro led strip geschikt voor zeer veel toepassingen.

Het LED type 2216 is klein van formaat en heeft een goede basis om te koelen. HIerdoor kunnen de leds dicht op elkaar worden geplaatst, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur door oververhitting. Uiteraard is ook de PCB van voldoende dikte om de warmte af te kunnen voeren.

Voor binnen en buiten gebruik, standaard in 24 volt
Zoals u van ons gewend bent bieden wij deze led strip aan in zowel IP20, IP65 en IP67. De IP67 strips zelf zijn volledig IP68, alleen de stekkeraanslutingen niet. Daarom krijgen ze een IP67 rating en zijn ze geschikt voor alle omstandigheden, behalve langdurig gebruik onder water.

Zoals u van professionele led strips mag verwachten, werken ze standaard op 24 volt. Hiermee kan de gehele lengte van stroom worden voorzien zonder dat er lichtverlies optreedt. Zelfs met het hoge aantal van 240 leds per meter. Omdat ze leds van A-merk Epistar zijn zijn ze zeer efficiënt. Dit betekent een hoge lichtopbrengst en een relatief laag energieverbruik.