Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ovale eettafel Edinburgh

Prachtige ovale eiken eettafel, gemaakt van 4 cm massief eiken hout. Handgemaakt, dus elke tafel is uniek.

Massieve ovale eettafel

Deze ovale eettafel is een veel verkocht model! Ovale tafels zijn tegenwoordig helemaal in. Je ziet ze steeds meer overal staan en in elk interieur past het goed.

Deze ovale eettafel heeft een houten kruispoot. Deze is gemaakt van hetzelfde eiken hout als het blad.

Wij leveren deze tafel in 2 eiken varianten: Europees eiken Rustiek en Amerikaans Eiken. De Amerikaans Eiken tafel is een rustig en heeft vrijwel geen noesten. De Europees eiken tafel is levendiger en heeft meer noesten en kleuringen in het blad. 

Als enige in Nederland hebben wij een kleur menghoek, hier mengen wij samen met u de kleur op maat. Zo zijn er wel meer dan 100 kleuren mogelijk! In onze eigen werkplaats werken wij de tafel dan kant en klaar voor u af in deze kleur. Hierbij kunt u kiezen uit olie of lak afwerking, of een combinatie hiervan.

Om de kleur te kunnen kiezen ontvangt u ook een proefstaal mee naar huis. U kunt dan goed kijken of de kleur ook goed past bij de rest van uw interieur.

Deze tafel wordt gemaakt van eiken hout. Hout is een natuurproduct dus geen één plank is hetzelfde. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om bij ons het blad uit te zoeken. Per maat hebben wij een aantal bladen op voorraad liggen. U mag dan kiezen welke u het mooiste vindt! Dit is altijd heel persoonlijk! Wij werken dan dit blad in uw eigen gekozen en gemaakte kleur, af.

Voor meer informatie kunt u kijken op: Ovale massieve eettafel Edinburgh.