Partner

RestyleXL

Sinds 2005 zijn wij leverancier van trendproducten van duurzame materialen voor uw interieur. Wij werken veelal met oud hout - een schitterend product. We zijn gevestigd midden in het Groene Hart in Woerden, met een showroom en werkplaats. Onze bekwame timmermannen en meubelmakers maken keukens, badkamermeubels en vele andere meubels op maat. Wij leverden als een van de eerste bedrijven meubilair van oud hout en steigerhout. Kopen bij ons betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Perfect afgewerkt en authentiek. Een meubel van Nederlandse bodem, veelal vervaardigd in onze eigen werkplaats.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht restylexl.nl

Kloostertafels

Diverse kloostertafels van RestyleXL. U kunt kiezen uit verschillende bladen maar ook uit meerdere onderstellen. De tafel is dus geheel naar wens te maken.

Kloostertafels

RestyleXL, leverancier van diverse kloostertafels. Op maat gemaakte houten tafels helemaal naar wens van de klant. Bij het maken van de kloostertafels worden verschillende houtsoorten gebruikt zoals bijvoorbeeld eikenhout, sloophout, barnwood, steigerhout of vuren balkhout. Diverse modellen zijn mogelijk een ook zijn er meerdere mogelijkheden qua onderstel. Neem gerust eens een kijkje op onze website, of kom eens in onze showroom om diverse tafels te bekijken.

Meer lezen over
'Kloostertafels'?

meer van deze professional

Eco keuken van RestyleXL

Bent u toe aan een nieuwe keuken? En wilt u echt eens i...

Maatwerk keukens

Bijzondere keukens maken ze bij RestyleXL. Er worden da...

Industriële keukens

Materialen als blauwstaal, rvs, beton, steen en oud hou...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.