string(1) "p"

Eiken keukens

Kies je voor een Eiken Keuken, breng dan zeker een bezoek aan RestyleXL, hier worden keukens nog naar oude ambacht met de hand vervaardigd.

Dacht je bij een eiken keuken voorheen aan de traditioneel donkere en gepolijste afwerking van het hout; tegenwoordig heeft ook de eind afwerking van eikenhout een metamorfose ondergaan.

De eiken keuken wordt in naturelle tinten afgeleverd, is robuust vormgegeven en klaar voor jarenlang intensief gebruik. Eikenhout is oersterk en degelijk en komt dus tegenwoordig in een geheel eigentijds jasje.

Bij RestyleXL is niets standaard. Elke eiken keuken wordt uniek ontworpen. Binnen de werkplaats en showroom kun je inspiratie opdoen voor de eiken keuken van nu.

Heb je een aantrekkelijke keuken gezien in een woonmagazine bijvoorbeeld, dan kunt u dit natuurlijk te allen tijde voorleggen aan de ontwerpers van RestyleXL! Zij zullen een ontwerp op maat maken, waarin alle keukenonderdelen een juiste plek krijgen.

RestyleXL is specialist in het gebruik van oud eikenhout in keukens. Het eikenhout geeft de eiken keukens een warme en unieke uitstraling.

Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze website.