Partner

TBLS - HoekbankXXL

Tbls legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en stoelen. Bij HoekbankXXL kunt u zelf uw bank samenstellen

Bedrijfsoverzicht tbls.nl

Kloostertafel - Oud Eiken

Een Oud Eiken kloostertafel is een uniek exemplaar. TBLS - tables Levert robuuste Kloostertafels op Maat. Bezoek onze Showroom in Gorinchem.

Oud Eiken Kloostertafel | TBLS

Op zoek naar een kloostertafel, gemaakt van hergebruikt oud eiken? TBLS heeft de mooiste oud eiken kloostertafel voor u staan! Een oud eiken kloostertafel / kasteeltafel staat zowel stoer als sfeervol in uw keuken of woonkamer.

Met zijn prachtige robuuste oud eiken tafelblad is dit een zeer bijzondere kloostertafel. De massieve poten maken de tafel helemaal af. Deze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse maten:

  • Afmetingen verkrijgbaar: 180cm t/m 300cm
  • Houtsoort: Hergebruikt oud eiken

Het hergebruikte hout komt van oude stallen en balken. Al het hout is behandeld met een ultra matte blanke lak. Hierdoor is de tafel vlek en vuilafstotend. U kunt de tafel met een vochtige doek afnemen en hoeft niet bang te zijn voor vlekken.

TBLS & HoekbankXXL Gorinchem

TBLS - tables is specialist op het gebied van Eiken eettafels op Maat. Ruime keuze robuuste en industriele eettafels van topkwaliteit. Bij TBLS zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw robuuste eettafel samenstellen. Kies zelf uw ideale onderstel. Gaat u voor een kloostertafel of toch een industriele eettafel. Bij TBLS is niks te gek!

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist.

Meer lezen over
'Kloostertafel - Oud Eiken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.