Elementenbank La Maison

Stel zelf uw ideale bankstel samen. Combineer eindeloos met de losse elementen tot de ideale opstelling. Deze elementenbank past in vrijwel ieder interieur.

Elementenbank La Maison

Elementenbanken La Maison bij HoekbankXXL

De elementenbankstellen uit de La Maison serie zijn zeer veelzijdige bankstellen. Een elementenbank bestaat uit losse elementen, waardoor u eindeloos kunt combineren. Alle opstellingen zijn mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een 2-zits, 3-zits, 4-zits, hoekbank, hoekbank met lounge of een grote U-bank. Met de La Maison bankstellen is alles mogelijk. Deze elementenbank is de ideale plofbank. Het hoge zitcomfort in combinatie met de kwalitatieve kussens, maken deze bank tot een echte topper.

Stel u elementenbank zelf samen

Een elementenbank of modulaire bank bestaat uit losse elementen of modules. Hierdoor heeft u alle vrijheid om een bankstel helemaal zelf samen te stellen. Erg leuk is om te spelen met verschillende soorten stof. Kies voor een ribstof elementen in combinatie met een leren element. Zo creëert u een unieke bank, die niemand anders heeft. Onderstaande video geeft een indruk van de mogelijkheden van deze elementenbank La Maison:

Kom proefzitten op deze heerlijke elementenbank

Wij bij HoekbankXXL weten hoe belangrijk het is dat een bankstel helemaal naar wens is. Als u een bankstel koopt wilt u er jaren van kunnen genieten. In onze showroom in Gorinchem kunt u komen proefzitten op de La Maison elementenbank. Zo ervaart u zelf het hoge zitcomfort. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale elementbank.

 

 

HoekbankXXL Gorinchem

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Gorinchem is binnen 30 minuten aan te rijden vanaf Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Bosch.

Aflevering in Nederland ( incl Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen ) en Belgie is gratis vanaf €250.

Profielfoto van TBLS - HoekbankXXL
TBLS - HoekbankXXL
Spijksedijk 20c, 4207 GN  Gorinchem
Meer van TBLS - HoekbankXXL Bekijk alle