Hogan Vierzitsbank

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen bankstel samen te stellen, door middel van 14 verschillende elementen en maar liefst 150 verschillende stoffen. U slaagt altijd !! De getoonde opstelling is maar een voorbeeld uit de vele mogelijkheden. Dit bankstel bestaat uit een lounge gedeelte met een twee-en-half-zits element. U kunt de opstellingen in zijn geheel aanpassen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen en kleuren. Kom eens proefzitten in het Woon Experience Centre in Gorinchem en stel met behulp van een deskundige adviseur uw nieuwe bankstel samen !! De Hogan vierzitsbank is al verkrijgbaar vanaf 669 euro Daar we u de vrijheid geven om zelf uw bankstel samen te stellen, wordt deze speciaal voor u gemaakt. Toch proberen wij een snelle levertijd aan te houden. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken.  

Hogan Vierzitsbank

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen bankstel samen te stellen, door middel van 14 verschillende elementen en maar liefst 150 verschillende stoffen. U slaagt altijd !!

De getoonde opstelling is maar een voorbeeld uit de vele mogelijkheden. Dit bankstel bestaat uit een lounge gedeelte met een twee-en-half-zits element. U kunt de opstellingen in zijn geheel aanpassen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen en kleuren.

Kom eens proefzitten in het Woon Experience Centre in Gorinchem en stel met behulp van een deskundige adviseur uw nieuwe bankstel samen !!

De Hogan vierzitsbank is al verkrijgbaar vanaf 669 euro

Daar we u de vrijheid geven om zelf uw bankstel samen te stellen, wordt deze speciaal voor u gemaakt. Toch proberen wij een snelle levertijd aan te houden. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken

Profielfoto van TBLS - HoekbankXXL
TBLS - HoekbankXXL
Spijksedijk 20c, 4207 GN  Gorinchem