Kloostertafel Rustiek Eiken

Kloostertafel van Rustiek Eiken. Ruime keuze Robuuste tafels op maat. Bezoek TBLS showroom in Gorinchem.

Rustiek Eiken Kloostertafel | TBLS

Een Rustiek Eiken kloostertafel is tijdloos. Kloostertafels stralen luxe en warmte uit. Door de authentieke uitstraling is deze kloostertafel echte eyecatcher in uw woonkamer of keuken. Groot voordeel van een kloostertafel is dat deze in ieder interieur past. Of u nu een landelijke of een industriële inrichting heeft.

Deze Rustiek eiken Kloostertafel is leverbaar in verschillende afmetingen van 180cm t/m 350cm. Doordat de gehele kloostertafel speciaal voor u op maat wordt gemaakt dient u rekening te houden met een levertijd van maximaal 10 tot 12 weken

TBLS & HoekbankXXL Gorinchem

TBLS - tables is specialist op het gebied van Eiken eettafels op Maat. Ruime keuze robuuste en industriele eettafels van topkwaliteit. Bij TBLS zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw robuuste eettafel samenstellen. Kies zelf uw ideale onderstel. Gaat u voor een kloostertafel of toch een industriele eettafel. Bij TBLS is niks te gek!

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist.