Profielfoto van HoekbankXXL
HoekbankXXL
Haagse Uitweg 1A, 4197 RC Buurmalsen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Kloostertafel Rustiek Eiken

Kloostertafel van Rustiek Eiken. Ruime keuze Robuuste tafels op maat. Bezoek HoekbankXXL showroom in Buurmalsen.

Rustiek Eiken Kloostertafel 

Een Rustiek Eiken kloostertafel is tijdloos. Kloostertafels stralen luxe en warmte uit. Door de authentieke uitstraling is deze kloostertafel echte eyecatcher in uw woonkamer of keuken. Groot voordeel van een kloostertafel is dat deze in ieder interieur past. Of u nu een landelijke of een industriële inrichting heeft.

Deze Rustiek eiken Kloostertafel is leverbaar in verschillende afmetingen van 180cm t/m 350cm. Doordat de gehele kloostertafel speciaal voor u op maat wordt gemaakt dient u rekening te houden met een levertijd van maximaal 10 tot 12 weken

HoekbankXXL Buurmalsen

Hoekbank XXL is specialist op het gebied van Eiken eettafels op Maat. Ruime keuze robuuste en industriële eettafels van topkwaliteit. Bij Hoekbank XXL zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw robuuste eettafel samenstellen. Kies zelf uw ideale onderstel. Gaat u voor een kloostertafel of toch een industriele eettafel. Bij Hoekbank XXL is niks te gek!

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

De showroom van HoekbankXXL bevindt zich in Buurmalsen. De koffie staat voor u klaar!