Suar Boomstamtafel

Deze natuurlijke boomstamtafel van Suar met organische vormen is pure kunst van de natuur.

Boomstamtafel Suar

Boomstamtafel Suar

Deze natuurlijke boomstamtafel van Suar met organische vormen is pure kunst van de natuur. Doordat het Suar tafelblad bestaat uit 1 dwarsdoorsnede van de boomstam ziet u de gehele vorm van de stam terug in het tafelblad. Dat houdt in dat geen één tafelblad het zelfde is en dat u altijd een uniek meubelstuk in huis heeft. De breedte van het blad varieert van ongeveer 90cm op het smalste punt tot ongeveer 110cm op het breedste punt. Deze boomstamtafels zijn verkrijgbaar als eettafel van 250cm, 300cm, 350cm en 400cm lengte.

TBLS - tables

Tbls legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eettafels en bijpassende comfortabele stoelen.
Constant zijn wij op zoek naar nieuwe modellen en afwerkingen met een geleefd, natuurlijk en robuust uiterlijk. Onze producten zijn bestemd voor de echte levensgenieters die houden van een hapje, een drankje en comfortabel, stijlvol dineren.

Onze tafels zijn voor de Bourgondiërs welke kunnen genieten van de goede dingen van het leven. Bij ons draait alles om echte en natuurlijke materialen!

TBLS - tables bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste bankstellen van HoekbankXXL en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Gorinchem is binnen 30 minuten aan te rijden vanaf Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Bosch.

Aflevering in Nederland ( incl Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen ) en Belgie is gratis vanaf €250.