Foto: 261662

In de wolken met bijzettafel Clouds

De bijzettafel set Clouds brengt een klein stukje van de hemel op aarde.

De bijzettafel set Clouds brengt een klein stukje van de hemel op aarde.

De set bestaat uit drie afzonderlijke tafels in verschillende maten en vormen, waardoor de Clouds veranderlijk is als het weer: een gesloten wolkendek waardoor de tafel één geheel vormt of juist aparte schapenwolken met een eigen tafel voor elke gast. Het ontwerp van de Nederlandse designer Mark Hark maakt het allemaal mogelijk.

Speels ontwerp van Mark Hark

De luchtige bijzettafel Clouds van Mark Hark is kenmerkend voor zijn stijl. Hij neemt de klassieke meubelvormen niet als een gegeven en stelt de scherpe hoeken in de woonkamer ter discussie. Daarom ontwierp hij Clouds: een ontwerp zonder hoeken maar met humor en charme.

Gekozen door klanten fashion4home

Clouds werd bij het 'stem-platform' op www.fashion4home.nl
gepresenteerd. Het ontwerp bleek populair bij de klant en kreeg veel stemmen. Hierdoor heeft fashion4home het ontwerp in productie genomen. De klanten die hun stem uitbrachten, ontvangen als dank voor hun stem 10% korting op de Clouds. Dit is onderdeel van de ‘social design-filosofie’ van fashion4home.

Productinformatie

De Clouds bestaat uit een set van drie afzonderlijke delen die met elkaar te combineren zijn. De bijzettafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk walnootfineer of wit hoogglans lak. De poten zijn van RVS. De afmetingen van de afzonderlijke delen zijn: 1) breedte 110 cm, diepte 61 cm, hoogte 38 cm en 2) breedte 89 cm, diepte 61 cm, hoogte 32 cm en 3) breedte 85,5 cm, diepte 57 cm, hoogte 27,5 cm. De walnootfineer uitvoering is verkrijgbaar voor € 289 en de Clouds wit voor € 269.

Over Mark Hark

Grensoverschrijdend, zonder daarbij te vergeten wat mensen willen, dat is het motto van designer Mark Hark. Zijn ontwerpen fascineren door het speels gemak waarmee hij gevestigde ontwerpen herontdekt en moderniseert. Mark Hark studeerde aan twee Nederlandse Hogescholen voor de Kunsten en werkt sinds 2000 als designer voor
verschillende klanten op het gebied van meubels en accessoires.

Reacties