Foto: WoonkamerBankenInterieur-WonenNL

Duurzaam meubilair met designer banken en dressoirs

Hecht je waarde aan kwaliteit en design, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor meubilair dat generaties lang meegaat en in elk modern interieur past.

Marinus 18 Maart 2023

Zowel de Pastoe ontwerpen als de designer banken van Cassina Maralunga bieden een futuristisch concept, waarbij gebruiksgemak en comfort vooraan staan. Beide ontwerpers kennen een lange geschiedenis aan succes in het ontwerpen van innovatief meubilair dat bij velen favoriet is. Voor het decoreren van een uniek interieur, waarbij je werkelijke blikvangers wilt toevoegen, mogen de Cassina maralunga bank en een Pastoe dressoir niet ontbreken. De ontwerpen zijn werkelijk design klassiekers en misstaan in geen enkel interieur. Voor een moderne en futuristische uitstraling en optimaal effectief gebruiksgemak stel je zelf jouw Pastoe dressoir samen en combineer je dit met het comfort van een befaamde Cassina maralunga bank of fauteuil.

Pastoe dressoir

De Pastoe studio behoort tot de top van Nederlandse interieur design merken en kent een onmiskenbaar signatuur, door simpele vormen en praktische functionaliteit. Een tijdloos ontwerp waarbij je zelf kasten, dressoirs en meubelen kunt samenstellen, geheel afgestemd op individueel gebruik. Als gebruiker kun je je eigen stempel drukken op het uiteindelijke ontwerp van jouw Pastoe dressoir of kasten kun je door middel van kleur, configuratie en accessoires een eigen identiteit geven aan het innovatieve meubilair van Pastoe ontwerpen. Uiteraard kun je Pastoe dressoirs kiezen die reeds kant en klaar zijn qua ontwerp en uitstraling. Het is echter ook mogelijk om een eigen draai te geven aan het ontwerp en zelf een model samen te stellen op basis van verschillende keuzemogelijkheden. De Pastoe dressoir ontwerpen staan hierom bekend en bieden ruime opties om jouw Pastoe dressoir uniek naar persoonlijke smaak en functionaliteit te vormen.

Cassina Maralunga bank of fauteuil

Een echte Italiaanse designbank of fauteuil mag zeker niet ontbreken als je jouw interieur een duurzame en stijlvolle make-over wilt geven. De Cassina Maralunga bank of fauteuil is beroemd en stamt af van het originele ontwerp uit 1974. Een kwalitatief ontwerp dat uiterste comfort biedt en een echte blikvanger vormt in elk interieur. Verschillende soorten Maralunga banken zijn verkrijgbaar en sinds 2014 zelfs in een nieuw ontwerp uitgebracht. De stoffen bekleding is afneembaar, zodat deze optimaal kan worden gereinigd. Een moderne uitstraling bij een echter klassieker op gebied van design wordt gerealiseerd met onder meer cirkelvormige stiksels. De Cassina Maralunga meubelen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar en bieden ruimte als twee- of driezitsbank. Profiteer van optimaal zitcomfort en een prachtig duurzaam design dat generaties meegaat. 

Reacties
Anderen bekeken ook