Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ronde Eiken Tafel

Ronde eiken tafels worden steeds meer gekozen. Het is speelser en u kunt met veel mensen rond de tafel zitten. Duurzaam massief hout, veel keuze in kleuren.

Ronde eiken tafels worden veel gekozen. Met de ronde vorm kunt u veel stoelen aan de tafel plaatsen. Ook omdat de poten altijd midden onder de tafel zitten. Zo heeft u geen 'verlies' aan ruimte voor de poten.

Een ronde tafel is ook heel gezellig u kijkt iedereen aan en in het midden kunt u makkelijk eten zetten. Zo kunt u avonden lang gezellig tafelen aan een ronde tafel.

Wij leveren een rond blad standaard met onze Stamford poot. Dit is een kruispoot/matrix poot midden onder de tafel. Deze poot wordt gemaakt van poedercoating metaal. De poedercoating afwerking zorgt voor een hele mooie matte harde afwerking, die wel tegen een stootje kan.

Het blad is een massief Europees eiken blad. Dit is echt duurzaam massief eiken blad en gaat jaren mee. Het blad kunnen wij afwerken met een harde project lak, die ook gebruikt wordt voor vloeren. Zo heeft u geen onderhoud en kunt u het blad makkelijk schoon maken. U zult in een gelakte houten tafel nooit kringen zien. De lak sluit het hout af, waardoor er niets in het hout kan trekken. 

Door onze eigen inkoop, kunnen wij deze tafel voor een scherpe lage prijs aan u aanbieden. Wij leveren deze tafel in de maten 120, 130, 140 en 150 cm rond.

Meer informatie over deze tafel, Maten & Prijzen: Ronde eiken tafel Stamford