Foto: 2014/inventum-vrijstaande-vaatwasser.jpg

Inventum vrijstaande vaatwasser

Inventum introduceert vrijstaande vaatwassers met slimme opties.

Veel mensen kijken nu al op tegen de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. Misschien kunnen wij het leed iets verzachten? Uitgerekend dit voorjaar introduceert het Nederlandse merk Inventum drie vrijstaande vaatwassers. Deze apparaten zitten bommetje vol mogelijkheden. Dus haal de keukenkastjes maar leeg en laat Inventum het werk doen. Zo kun je zelf gaan genieten van de eerste zonnestralen. Net als de koelkasten, (combi-)magnetrons en bakovens van dit snel groeiende witgoedmerk, zullen ook de vaatwassers binnen no-time bij vrijwel elke witgoedspeciaalzaak verkrijgbaar zijn. De service en garantie zijn meer dan prima. Je krijgt na registratie 5 jaar Inventum garantie! En is er iets defect, dan wordt het gewoon aan huis omgeruild! Dat is nog eens service.

Bommetje vol

Inventum introduceert drie super moderne vrijstaande vaatwassers die met een capaciteit van 12 tot maar liefst 15 couverts genoeg ruimte bieden voor al je borden en pannen. Je hebt de keuze uit maar liefst 5 tot 9 programma's. Maar omdat je niet voor niets luxe in huis haalt, kies je met hetzelfde gemak een Inventum vaatwasser met automatische programma's. Deze bepaalt op basis van de bevuiling zelf de duur en temperatuur van het gekozen programma. Het meest luxe model, type VVW6026A, heeft als extra een ergonomische besteklade en een bovenkorf die in één handbeweging in hoogte te verstellen is. Een besteklade heeft als voordeel dat de onderste korf in de machine nog meer ruimte biedt. De besteklade is bovendien gemakkelijk uit te ruimen en in te delen dankzij de uitneembare delen.

Inventum vrijstaande vaatwasser. Verstelbare korf.

Super voordelig

Met een A+ of zelfs A++ label zijn de vaatwassers bijzonder energiezuinig. Per wasbeurt verbruiken de machines tot slechts 9 liter water en een minimum aan stroom. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Uiteraard gaat dit niet ten koste van het was- en droogresultaat. Wanneer je weinig vaat in de machine hebt staan, kun je de optie voor halve belading inschakelen. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid. Het gevolg: een flinke besparing in tijd, energie en water. Type VVW6026A heeft tevens een luxe display waarop je kunt aflezen hoe lang de afwasmachine nog bezig is. Duurt het je te lang of wil je de vaatwasser nog niet direct aanzetten? Dat kan! Met de uitgestelde start kun je de start van het programma tot 19 uur uitstellen. Dit kan met name handig zijn wanneer je gebruik maakt van nachtstroom. En omdat veiligheid voorop staat, hebben alle Inventum vaatwasmachines een roestvrijstalen kuip en een AquaStop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

De adviesprijzen variëren van € 369,- tot € 489,-.

Meer informatie: www.inventum.eu

Publicatiedatum: 30 maart 2014.

Reacties