Prachtige vrijstaande vaatwassers van Inventum

Op zoek naar een vrijstaande vaatwasser? Met in totaal 9 modellen biedt Inventum een vaatwasser voor iedereen en voor elke portemonnee.

Ruim aanbod met keuze uit wit, zilverkleurig en zwart

Ben je niet op zoek naar een standaard witte vaatwasser, maar past een zilverkleurig of een zwart model veel beter in jouw keuken? Ook dan zit je bij Inventum goed. Sinds kort zijn er namelijk twee zilverkleurige en een zwarte vaatwasser beschikbaar. En aan de liefhebber van retro apparatuur is eveneens gedacht met het model in retro design. Heb je een open keuken? Dan is het aan te raden om te gaan voor een stille vaatwasser. Waarschijnlijk is de stilste vaatwasser van Inventum (39 dB) ideaal voor jou.

Van alle gemakken voorzien

Inventums vrijstaande vaatwassers zijn zuinig met energieklasse F, E of zelfs D. Daarnaast zijn de meeste vaatwassers geschikt voor 12 tot maar liefst 15 couverts en hebben ze allemaal een prachtig digitaal display en de mogelijkheid voor een uitgestelde start.

Heb je een keer weinig vaat? Kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. En veiligheid staat voorop, dus zijn alle vrijstaande vaatwassers uitgerust met een kinderslot en een aquastop, die automatisch afslaat bij een lekkage. Daarmee is wateroverlast door de vaatwasser voorgoed verleden tijd!

Meer informatie

Kijk op de website van Inventum voor meer informatie: www.inventum.eu.