Foto: Smeg-vaatwasser

Door-to-floor vaatwasser met automatische deur: innovatief design en zuinig in gebruik

Smeg speelt in op deze vraag met een door-to-floor vaatwasmachine die perfect is voor plint- en greeploze keukens.

Smeg speelt in op deze vraag met een door-to-floor vaatwasmachine die perfect is voor plint- en greeploze keukens.

Door het door-to-floor-systeem kan een langer deurpaneel worden gemonteerd. De speciale deur zonder handgreep gaat makkelijk en soepel open door middel van een innovatief systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur automatisch opengaat als de gebruiker zacht midden bovenaan de deur van de vaatwasser drukt.

 

Uiteraard wordt de vaat grondig schoongemaakt in deze vaatwasser, maar daarnaast heeft het apparaat heeft ook nog eens een aantal handige functies waarmee de wastijd en het stroomverbruik kunnen worden gereguleerd.


De STLA828A vaatwasser:

Energieklasse AAA
14 couverts
Geluidsniveau van slechts 43dB(A), wat heel stil is.
Vijf wasprogramma?s
Ultra Clean: een speciale spoelcyclus op 70°C om zoveel mogelijk bacteriën te doden.
Aquatest sensor
Quick Time programmaDe Aquatest-functie houdt het water- en stroomverbruik zo laag mogelijk. Aan de helderheid van het aangevoerde water ziet de Aquatest sensor of voorwassen nodig is of dat meteen met het hoofdwasprogramma kan worden begonnen. Met de Quick Time-optie kan de wastijd van het gekozen programma tot 55% worden verkort. Daarnaast zijn er nog de opties voor een halve belading (zowel in de boven- als onderkorf) en voor het gebruik van 3-in-1 vaatwastabletten. De vaatwasser is ook heel milieuvriendelijk door eventuele verspilling van water en bijvoorbeeld vaatwastabletten tot een minimum te beperken.

De rvs-korven in de vaatwasser zijn zo gemaakt dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De bovenkorf is veelzijdig door nieuwe uitsparingen voor hoge glazen en een rek dat in drie verschillende standen kan worden gezet. Dit rek kan worden ingeklapt om plaats te maken voor groot vaatwerk, zoals serveerschalen. In de andere twee standen biedt het rek plaats aan borden of schalen die goed recht moeten staan voor een optimale reiniging. Daarnaast kan de korf hoger of lager worden gezet: als de bovenkorf op de hoogste stand staat, kunnen onderin borden met een doorsnede van maximaal 30 cm staan.

Ergonomische vormgeving, uitstekende prestaties, flexibele belading en innovatieve installatiefuncties: de door-to-floor vaatwasmachine van Smeg is de perfecte combinatie van design en technologie.

Smeg levert zes modellen van de door-to-floor vaatwasmachine. Met nishoogten variërend van 82 tot 86 cm en met drie verschillende hoogten van het deurpaneel past de vaatwasmachine in iedere keuken.

De volgende door-to-floor modellen zijn beschikbaar:

STLA868A
STLA828A
STLA828B
STL867A
STL827A
STL827BOver Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

?Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie?

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche ? Emiliane ? Guastalla

hetgeen betekent: ?Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna?

Publicatiedatum: 25 mei 2009

Reacties