Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Schuine afzuigkap

De schuine afzuigkappen van Falmec bieden extra hoofdruimte boven het kookoppervlak, wat jou in staat stelt om vrijer en veiliger te bewegen tijdens het koken.

Falmec's schuine afzuigkappen kenmerken zich door een modern en elegant design. Ze zijn ontworpen met een schuine hoek, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen en de toegankelijkheid van het kookgebied verbeteren. Deze vormgeving is niet alleen praktisch, maar transformeert ook de afzuigkap tot een kunstwerk aan de muur. De afwerking, in roestvrijstaal of met glazen elementen, voegt een luxueuze uitstraling toe aan je keuken. De subtiele verlichting, geïntegreerd in het ontwerp, zorgt voor een aangename sfeer tijdens het koken.

Bij Falmec staat luxe gelijk aan kwaliteit. Elk onderdeel van de schuine afzuigkappen is zorgvuldig gekozen om duurzaamheid en prestatie te garanderen. Van de filters tot de bedieningselementen, alles straalt een gevoel van hoogwaardigheid uit. De afzuigkappen zijn makkelijk te bedienen en te onderhouden.

Fusion

De nieuwe afzuigkap Fusion van Falmec in de categorie schuine kappen valt op door zijn eenvoudige en strakke ontwerp, met geometrische lijnen en een afwerking die een bijzonder effect heeft dankzij het matte glas, dat mooi contrasteert met het gepolijste profiel waar het aanraakbedieningspaneel is geplaatst. Fusion is voorbereid, in de filterversie, voor de installatie van het Carbon.Zeo geurfilter, dat binnenin de kap kan worden geplaatst. Dimbare LED-verlichting zorgt voor helderheid boven het kookgebied.

Het NRS (Noise Reduction System) van Falmec zorgt ervoor dat het geluidsniveau van de afzuigkappen drastisch wordt verminderen. Dat betekent dat je tijdens het koken deel kunt nemen aan gesprekken, zonder je stem te verheffen. Aangezien het feit dat de keuken vaak het hart van het huis is waar familie en vrienden samen komen, is de stille werking van de afzuigkap een echte pré. Met het NRS-systeem van Falmec kunnen gebruikers genieten van een rustige omgeving, terwijl de afzuigkap effectief dampen en geuren verwijdert. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om geluid te absorberen en te dempen, waardoor de afzuigkap tot de stilste in de markt behoort.